Régi nintendo kazettákban jártas vagy?
Figyelt kérdés
Hát nem sok mindent tudok elmondani, de van egy sárga színű nintendókazetta, aminek az elején egy hokis játék van. De amúgy a kazettán van 4 játék abból egyik sem hokis, de a 4. játékot ami rajta volt nagyon szerettem, de nem emlékszem a címére, és nem is találom :( ha valaki ez alapján tudna segíteni megköszönném :)2012. márc. 24. 08:43
1/3 anonim válasza:
Kevésbé valósznű, hogy valaki a "hokis címkéről" rá tudjon jönni milyen játék a 4. mivel ezek olcsó kínai cuccok és össze-vissza matricázták őket. Nekem is van itthon kb. 30 kazetta és például korárlabdás NBA címkés kazettán focis játék van. :) De ha körülírnád a játékot, hogy milyen volt vagy mit kellett benne csinálni akkor lehet, hogy tudok segíteni mivel jártas vagyok ezekben a játékokban.
:D
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy csak ilyenkor válaszolok. egy kis manó szerű emberrel kellett mászkálni. talán zöld ruhája volt és olyan képessége hogy magaelé falat rakott és arra kellett felugrálni. egy ajtóból általában fentről jöttek mindíg szörnyek akiket kerülni kellett, és egy másik aljtó volt ahova be kellett érni:D a szörnyek folyamatosan csak lefelé jöttek.. más már nem nagyon rémlik:|
2012. máj. 29. 16:28
3/3 anonim válasza:
Troddler... asszem. PC-re van, ez ahhoz hasonló, amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!