Valaki játszik a vindictus EU-n?
Figyelt kérdés
mert még nem nagyon találkoztam velük.Kérek neveket és szinteket2012. márc. 23. 21:20
1/8 anonim válasza:
Én még akkor próbáltam, amikor csak US szeró volt, de sehogy sem tudtam megcsinálni.
2/8 A kérdező kommentje:
nekem megy csak hétköznap nem tok felmenni
2012. márc. 23. 22:13
3/8 anonim válasza:
nem reg kiprobaltam, de nagyon unalmas jatek, 3 nap utan kitoroltem
4/8 A kérdező kommentje:
nem az érdekel hogy rossze én szeretem mindenkinek saját ízlése
2012. márc. 24. 19:19
5/8 anonim válasza:
én is játszom
65-ös Evie vagyok
a 173-as Ch-n szoktam lenni. Ez egyben az Endless Passion magyar céh csatornája.
de sok a magyar van pár magyar klán is
6/8 anonim válasza:
én is EU-n játszom. 47-es Evie vagyok. 174-es Channel-ön szoktam játszani haverommal. "HungaryanLions" magyar klánban vagyunk tagok:P
7/8 anonim válasza:
Heló én is játszom most 37-es Kai-al tolom néha találkozom magyarokkal de én is egyedül tolom vegyél fel a nevem KRAKHART.
8/8 Left_Behind válasza:
Magyar Guild: Mercenary
2 éve létezik. De csak a guild bónuszok miatt csatlakoznak. mivel csak az endgame-hez kell party. minden mást lehet solozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!