Ki a sims-ben Bella Goth?
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 10:49
1/20 anonim válasza:
a mortimer felesége, michael bachelor húga, cassandra anyja ....
2/20 anonim válasza:
Sims 2-ben eltűnt,az úfok elrabolták,a sims 1-ben Mortimer goth felesége,tőle van Alexander és cassandra,a sims 3-ban pedig michael bachelor lánya.
3/20 A kérdező kommentje:
köszönöm...jaj és még valami,miert kell őt megtalálni,vagy miiért olyan nagy dolog hogy a valaki megtalálja őt?
2009. jún. 14. 15:57
4/20 anonim válasza:
Azért mert eltűnt és senkisem tudhja mivan vele. Amugy én egyszer megtaláltam csak bejött a közösségi területemre. Tökre meglepődtem :D de amugy vissza is tudod hozni valami kódkkal meg stbvel .
5/20 anonim válasza:
én amikor elkezdtem jáccani mortimer még gyerek volt...ez csak nálam van így?...-_-
6/20 anonim válasza:
A Sims 2-ben az úfok elrabolták,meg kellett keresni.
A sims 3-ban Michael bachelor lányaként jelenik meg
7/20 anonim válasza:
Én egyszer a Sims2-be Odaátba beköltöztettem Ajay-t vagy kit(eredetileg benne van a játékba)egy házba és aznap egyszer csak ott sétált el Bella Goth
8/20 anonim válasza:
mindenkinél gyerek még a Mortimer mikor elkezdődik a játék.. Amúgy Mortimer Cornelia Goth gyereke Bella Goth pedig eredetileg Bella Bachelor csak elvveszi Mortimer, és így lesz Goth.:)
9/20 anonim válasza:
Nekem a Vár Az Üzlet Sims 2 kiegben az alkalmazottam.
10/20 anonim válasza:
az odaáti Bella Goth egy hasonmás, igazából a titkos kóddal tudjátok visszahozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!