Kinek van kedve szerepezni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, ha már ennyi szerepes weblap van, és a legtöbbjüket nem lehet használni, vagy már nehéz lenne a "beilleszkedés", létrehoznék egyet én is. De nem g-portalon. Valami lovas témára gondoltam, de ha nincs túl sok érdeklődő, más is lehet... Szóval a kérdés: kinek lenne kedve hozzá?:)2012. márc. 18. 19:09
1/2 anonim válasza:
"Valami lovas témára" parancsolsz? :D ha jobban körülírod a témát,biztos leszünk páran
2/2 A kérdező kommentje:
Hát, úgy gondoltam, hogy lenne itt is egy alap sztori, meg helyszínek (ezt még ki kellene találni, gondoltam majd segítetek, hogy nektek is tetsszen), és a karaktereket én rajzolnám, mondjuk lennének átlag fajták, meg különleges lovak is, pl. valaki akar egy rózsaszín pegazust, akkor megrajzolom neki. Vagy akármilyet akar... De lennének alapból is különleges fajták is, és akkor azok közül lehetne választani, de mindenkinek másmilyen lenne a lova, mivel én rajzolom. Na valami ilyesmire gondoltam. :D És ehhez mondjuk a helyszínek képét is megrajzolhatnám, vagy ha valaki esetleg akar segíteni ebben, az segíthet, és akkor tuti egyedi lesz, amilyet még senki nem csinált. Szóval érted. :D Ha mégse, akkor írj pm-et.xD
2012. márc. 19. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!