Mucu55 kérdése:
Cs 1.6 -ban mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
mert van egy kedvenc szerverem de az utobbi napokban sajnos tul nagy a pingem általában 25 körül szokottl enni de most 1000 körül volt de megnéztem valem van e a gond rutert meg mindent kihuztam ujra kapcsolta m.... de semmi megneztem a mas szerverelen tökéletes a pingem de ezen a szerveren ha sokan vannak ha kevesen akkor is tul maga sa pingem eki tudja mibaj lehet irja elöre is köszönöm !!2012. márc. 18. 15:14
1/8 Robix99 válasza:
Figyelj.
lehet hogy a szerverrel van valami gond.lehet hogy vírusos
annak a szervernek az indító pluginja.(ezzel szemben csak azt teheted hogy vársz pár napot míg valaki nem jelzi)
Ha így sem megy akk azt a szervert hanyagold egy picit mondjuk úgy 1-2 hétig (napig)
De haviszont minden rendben van akkor a Counter Strikeddel lesz baj, és ha azzal van baj akk próbáld meg leszedni a nettről újra vagy letörölni és újra feltelepíteni.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen de akkor mások miért tudnak normális pingel játszani? már több hónapja azzal a szerverrel de miert csak most jelent meg ez a probléma? na most felrakom ujra a cs megnézem ha semmi akk várok :) köszi aszépen
2012. márc. 18. 20:21
3/8 A kérdező kommentje:
ujra raktam de meg mindig nem jo :(((
2012. márc. 18. 20:46
4/8 Robix99 válasza:
hát akkor nem tom bocs.szerintem keress uj szerot és probálkozz a másikkal néha.
5/8 A kérdező kommentje:
már jo várni kellet egy keveset :)) kösziiiii
2012. márc. 24. 18:56
7/8 Robix99 válasza:
am az a szero magyar és ha az le tod irni az ipjét?
8/8 A kérdező kommentje:
magyar ip:91.82.84.192:27001
2012. márc. 27. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!