Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb Battlefield Bad...

Melyik a jobb Battlefield Bad Company 2 vagy Battlefield 3?

Figyelt kérdés

Battlefield bad company 2 vagy Battlefield 3?

Érvekkel együtt ha lehet!

2012. márc. 18. 00:47
 1/7 anonim ***** válasza:
BF3 jobb grafika és motor több jármö és csomó DLC van hozzá még több mapal.. meg nekem maga a játék menet is jobban bejött bár azért a bc2 is jó játék
2012. márc. 18. 00:53
 2/7 anonim válasza:
Hát cak anyi a gond az egészel h hiába teljes grafikán nyomom vannak kisseb hibák és sok BUG-is
2012. márc. 18. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
nem tudom én nem igen találkoztam bugal csak kevésel annyi a bc2 is van..
2012. márc. 18. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:

A Battlefield 3 a jobb, mert:

A legújabb frissítése a BC2-nek rosszabb lett, mint az előző! BC2-ban több bugg van, mint BF3-ban, magában a pályában is.

Több a fegyver BF3-ban a jármű is, jobb a grafika, aa hang, a megoldás (tanultak a BC2-ből, sokban hasonlít), maga az extra funkciók, a chalengek, a CO-OP összekapcsolva a multival, és nem annyira lehet rombolni, mármint nem lehet mindent romokba dönteni, de szerintem így sokkal jobb! (Bár az új kiegészítőben ezt is növelik)

Sokkal több fegyver kiegészítő, a járművekre is, jobb pályák!

Egy-két bugg van BF3-ban, de azok teljesen természetesek, tehát pl hogy a kidőlt fának átlátszik 2 falevele a falon, meg a fegyó is átlátszik NÉHA.

Meg még annyi, hogy hasalásnál néha eltűnik az ember lába...

Én ÖSSZESEN ezt a 3 hibát találtam eddig...

BC2-ben sok van.

Annyi a BC2 javára, hogy olcsó, és nagyobb a harctér talán!

Szerintem ha meg akarod valamelyiket venni, akkor inkább a BF3-at ajánlom, mert a BC2 hiába 5000, ha csak a fenti 1 dologban jobb a BF3-nál.

(Mind a két játék megvan origiben, és mindegyikkel van legalább 300 órám!)

2012. márc. 20. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja és a pontozásban, a rangrendszerben és az egyéb ehhez kapcsolódó dolgokban is jobb a Bf3!

Előző voltam!

2012. márc. 20. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem BF:BC2 jobban tetszik. Grafika szerintem annyival nem jobb a BF3-ban, hogy ezért jobban szeressem. BC2 multija sokkal jobb. BF3 története jobban tetszik, de rövid nagyon a single és mire élvezni kezdeném már vége is. :( DLC-k nekem ugyan úgy tetszenek. Szóval nálam BC2, de hozzáteszem, hogy leginkább a multi miatt és nekem BC2 nem pc-s hanem 360-s, amiben jóval kevesebb a bug és nemkell állandóan új patch-ekre várni, ami a pc-s verziót leöli rendesen, bár ez a legtöbb konzolos játéknál így van sajna :(
2012. júl. 12. 16:30
 7/7 Fidrix válasza:
Most komolyan? Miért az a 2. érv h "MERT JOBB A GRAFIKA" KIT ÉRDEKEL?!
2012. júl. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!