Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pes 2012-t nem tudom felrakni?...

Pes 2012-t nem tudom felrakni? (TÖBBI LENT)!

Figyelt kérdés

Leszedtem a Pes2012 black box-os változatát csak ezzel nem jött be és letöröltem de közben leszedtem a DVD5-ös verzióját és raknám felfele amikor ezt kaptam "A javítócsomagot nem lehet megnyitni. Ellenőrizze, hogy a javítócsomag létezik-e, és van-e hozzáférési engedélye, vagy forduljon a forgalmazóhoz" utána megnéztem és hiába letöröltem még is benne van a letörölhető programok között és nem tudom letörölni mert mindig csak kapom az előző hibaüzenetet és addig mig le nem törlöm addig nem tudom felrakni a másikat. Probáltam még a REVO UNINSTALLER-t vele le tudtam törölni de még most sem tudom telepiteni a hibaüzenet miatt.

MOST MIT CSINÁLJAK!!!

2012. márc. 17. 13:34
 1/1 Baranyai Péter válasza:

Üdv!

Nekem is ez a probléma lépett fel. Beírtam google-ba, és így találtam erre a posztra. Nos, mivel én nekem sikerült megoldanom ezt a problémát, ezért szívesen segítek!

Nos, létezik egy ilyen nevű program, hogy: Windows Installer CleanUp. Ezt letöltöd, majd telepíted. Miután telepítetted, futtatod. Majd kiválasztod a Pes12-t a listából, amit látni fogsz. Alul van, hogy törlés. Mivel angol, ezt erre menj: remove. Ezután bezárod a programot, és telepítheted a PES12 DVD5-ös verziót. :)

2012. ápr. 12. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!