Kérdés az Aliens vs Predator 2-vel kapcsolatban? (MULTI)
Szóval, tudok róla hogy lekapcsolták a szervereket, és igy nem elhet multizni, volt (igen,de most már nem jó(nekem)) egy megoldás a MASTER SEVER PATCH, és igy ment is, mostanába ujra tettem, föltettem az emlittet dolgot, és nem azt csinálja mint multkor(hogy csik tölt>utána lehetett játszani), hanem betölt egy csik, ugyan ugy kérdi hogy van egy patch(patch elött) föltegye e és aztán persze nem tesz fel semmit, szóval nem értem miért nem megy,
válaszoljatok AvP-sek, mert tudom hogy voltatok páran fönt pár hónapja:D
Mellék kérdés: ha nincs semmi esély multira, van értelme megvenni az "új" AvP-t? Vannak egyáltalán multin, mivel nem akarok pénzt eldobni, és 16gb-ot lefoglalni hogy aztán ne legyenek.
Eredeti, vagy tört játék?
Mert ha tört, akkor LAN-on Hamachi-val, vagy Tunngle-val remekül lehet játszani.
Amúgy sajnos már eléggé halott... Pedig remek játék volt, én személy szerint imádtam.
Én ugy tudom mivel leállitották a szervereket torrentröl is eredeti:D?,
régen is mikor még mentek a szerverek törtön játszottam és ment, a patch az megvan ..:(( szóval kár, pedig voltak szerók azért:D
Jah, jók is voltak azok a nagy vadászatok a sok szerencsétlen ember ellen - amíg meg nem jött a királynő :P
Bár a kedvencem a csapdaállítás volt - hálóban embert, körbedobálni remotebombbal, aztán eltűnni, még mielőtt kiszabadul, és megjön a queen :D Aztán bumm. Kár, hogy csak egyszer jött össze XD
Kár, hogy ilyen kaliberű játék nem készül már manapság. Jól ki volt egyensúlyozva, élvezhető volt, és tényleg figyeltek a legapróbb részletekre is (pl a predator maszkjának a szeme felvillant, amikor nézetmódot váltott, azt észrevetted? :P ).
Good old memories ^^
Jaja, mindig szórakoztam, ugye mikor mozdulatlanok vagyunk AVP2-be akkor láthatatlanok is (ellentétbe a avp3-al -.-)
és mindig beosontam egy marine csapat közé, és mikor nagy ideggel várták az alieneket látásmód váltás + backspace (amivel hangot adott) xDD, gondolhatod hogy beszartak :D
De tényleg, mi lehet ezzel a Master serverrel most? Már az se megy? Probálok tájékozódni de sehol nem látok választ,
esetlege van hasonló oldal a GYIK-hez, ami "világméretü", ott fellehetne tenni, hátha tudnak valamit, mert igy megszakad a szívem :D xD
Meg próbálom, bár annyira nem vagyok jó angolból, de biztos megértik,
ja, az igaz, nem tudom miért kellett az az E-betüs -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!