Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kérdés az Aliens vs Predator...

Kérdés az Aliens vs Predator 2-vel kapcsolatban? (MULTI)

Figyelt kérdés

Szóval, tudok róla hogy lekapcsolták a szervereket, és igy nem elhet multizni, volt (igen,de most már nem jó(nekem)) egy megoldás a MASTER SEVER PATCH, és igy ment is, mostanába ujra tettem, föltettem az emlittet dolgot, és nem azt csinálja mint multkor(hogy csik tölt>utána lehetett játszani), hanem betölt egy csik, ugyan ugy kérdi hogy van egy patch(patch elött) föltegye e és aztán persze nem tesz fel semmit, szóval nem értem miért nem megy,

válaszoljatok AvP-sek, mert tudom hogy voltatok páran fönt pár hónapja:D

Mellék kérdés: ha nincs semmi esély multira, van értelme megvenni az "új" AvP-t? Vannak egyáltalán multin, mivel nem akarok pénzt eldobni, és 16gb-ot lefoglalni hogy aztán ne legyenek.

2012. márc. 16. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Eredeti, vagy tört játék?

Mert ha tört, akkor LAN-on Hamachi-val, vagy Tunngle-val remekül lehet játszani.

Amúgy sajnos már eléggé halott... Pedig remek játék volt, én személy szerint imádtam.

2012. márc. 16. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja, és 1.0.9.6-os patch-et rakd fel :)
2012. márc. 16. 19:01
 3/9 A kérdező kommentje:

Én ugy tudom mivel leállitották a szervereket torrentröl is eredeti:D?,

régen is mikor még mentek a szerverek törtön játszottam és ment, a patch az megvan ..:(( szóval kár, pedig voltak szerók azért:D

2012. márc. 17. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Jah, jók is voltak azok a nagy vadászatok a sok szerencsétlen ember ellen - amíg meg nem jött a királynő :P

Bár a kedvencem a csapdaállítás volt - hálóban embert, körbedobálni remotebombbal, aztán eltűnni, még mielőtt kiszabadul, és megjön a queen :D Aztán bumm. Kár, hogy csak egyszer jött össze XD

Kár, hogy ilyen kaliberű játék nem készül már manapság. Jól ki volt egyensúlyozva, élvezhető volt, és tényleg figyeltek a legapróbb részletekre is (pl a predator maszkjának a szeme felvillant, amikor nézetmódot váltott, azt észrevetted? :P ).

Good old memories ^^

2012. márc. 18. 16:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Jaja, mindig szórakoztam, ugye mikor mozdulatlanok vagyunk AVP2-be akkor láthatatlanok is (ellentétbe a avp3-al -.-)

és mindig beosontam egy marine csapat közé, és mikor nagy ideggel várták az alieneket látásmód váltás + backspace (amivel hangot adott) xDD, gondolhatod hogy beszartak :D

De tényleg, mi lehet ezzel a Master serverrel most? Már az se megy? Probálok tájékozódni de sehol nem látok választ,

esetlege van hasonló oldal a GYIK-hez, ami "világméretü", ott fellehetne tenni, hátha tudnak valamit, mert igy megszakad a szívem :D xD

2012. márc. 18. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Yahoo answer-en próbáld meg, hátha ott reagálnak érdemben is :)
2012. márc. 18. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy az AVP 2010-et (szerintem) semmiképp ne vedd meg. Mi barátommal próbáltuk a multit - a csata kb annyi volt, hogy keringtünk egymás körül, és ha végül sikerült valaki háta mögé kerülni, akkor E - és kivédhetetlen, azonnal halálos combo kill. Jóformán az egész multi redukálódott arra, hogy ki tud a másik háta mögé kerülni hamarabb... Szerintem siralmas volt, na. Taktika nulla, kb, mivel a védekezésnél az volt a hatékony, ha forogtál, mint a motolla :D
2012. márc. 18. 21:50
 8/9 A kérdező kommentje:

Meg próbálom, bár annyira nem vagyok jó angolból, de biztos megértik,

ja, az igaz, nem tudom miért kellett az az E-betüs -.-

2012. márc. 18. 21:54
 9/9 robika88 válasza:
1 általán nem ezen mulik az avp 3 egész friss a játék mód!!viszont a multitt nem értem!!
2014. jún. 25. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!