Neonzorr:) kérdése:
Minecraft-ban, hogy lehet állatot terelni?
Figyelt kérdés
A házam mellett egy kicsivel csináltam kerítést,persze ajtóval mindennel.. ahova beterelhetném az állatokat. Csak nem tudom,hogy kell beterelni őket mert jóval távolabb vannak. Egy ilyen kis falu mellett. Azon is gondolkodtam,hogy ha nyerget teszek pl. a disznóra és hátha bebírnám "hajtani" vagy valami. Apropó nyerget sem tudom,hogy kell csinálni. Elméletileg egy móddal kell amit felrakunk a Minecraftra..De nem akarom modolni.Olyat is hallottam,hogy nyerget találni kell/lehet csak mod nélkül. A válaszokat előre is köszönöm.:)2012. márc. 16. 14:32
1/5 anonim válasza:
ha búza van a kezedben a akkor az állatok követnek
2/5 Fantaloool válasza:
a nyergelt desznó arra megy amerre akar. nem tudod irányíatni. ha búza van a kezedben akkor a malcok tehenek birkák követnek.. csak ne fuss túl gyorsan
3/5 anonim válasza:
Nyerget tényleg találni kell dudgeonokban vannak chestek, abban néha van.(A nyereg nem levehető a malacról)
4/5 anonim válasza:
Na gondoltam leírom én értelmesen!!! A MALACOT répával , a TEHENET és a BIRKÁT búzával, CSIRKE fű mag és hátrafelé menny úgy jönnek utánad. A Szelídítés kutyánál :adsz neki húst és utána csontot . Az ocelotnál: adsz neki halat :D szívesen xD
5/5 anonim válasza:
Ha ma is minecraftozol, akkor tudnod kell (de szerintem ennyi év után tudod)
A következő itemek az alábbi állatokat vonzzák.
BÚZAMAG = papagáj, csirke
BÚZAMAG, TÖKMAG, DINNYEMAG, METHERBIBIRCSÓK = csirke
RÉPA, CÉKLA, KRUMPLI = disznó
(A nyergelt disznót répásbottal is irányíthatjuk)
BÚZA = tehén, birka
amik maguktól is rádjönnek = ellenséges mobok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!