Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Need for speed most wanted?...

Need for speed most wanted? Miért van ez? Alul részletesebben

Figyelt kérdés
Szóval a karriernél 31 %-on vagyok,új ellenfél 2 pálya,az elsőt megcsináltam,a második egy gyorsulási verseny,de valami baj van,mert amikor rajthoz állunk és elindulnék valami miatt azt írja ki BESÜLT A MOTOR és nemtudom,mit csináljak vele! Valakinek valami ötlet?
2009. jún. 11. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Váltani kell normálisan!!
2009. jún. 11. 23:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez az ,hogy nem lehet beállítani,hogy váltson,mert automata.....érdekes,hogy az első pályán semmi gond,de a másodiknál mindig ez van . Az első után egyből indul a második. Nemértem :S :-(
2009. jún. 11. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Az NFS Underground részekben a gyorsulási versenyeknél akkor is manuálisan kell váltani,ha amúgy a játék többi részében automata van beállítva.Sajna nem tudom,a Most wanted-ben hogy megy...
2009. jún. 12. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én most töltöm a Most Wantedot és már tapasztalatból is tudom hogy MANUÁLISAN kell váltani én eddig az Undergroundot játszottam az 1.-t és a 2.-at és manuális váltás van a gyorsulási versemyeknél a Carbonban nincs gyorsulás ott driftel helyettesitették! az 1. válasz irója jól mondja és a 2. is!!!
2009. jún. 12. 14:19
 5/5 anonim válasza:
Én úgy tom gyarsuláson Shift-el és Ctrl-al kell váltani ha jeleznek.
2009. júl. 12. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!