Tudtok mondani jó igényes MMORPG játékokat?
Pár darabot felsorolok, amik nem érdekelnek: WoW, Cabal, Metin2, Perfect World, Jade Dynasty, Aion, The Lord of the Rings Online, Gates of Andaron.
Ezek közül eddig a WoW tetszett a legjobban, de nem akarok még tovább vele játszani.
Olyan MMORPG-k érdekelnének, amik elfutnak 2 GB Rammal, 256 MB VGA-val és 2.2 Ghz-s kétmagos Intel CPU-val.
Vices igényes kel de wow tetszet legjoban...
GuildWars
Rift
Warhammer
Conan (jó nagy méretü)
de én ajánlom ne mmo z hanem
ot vana normális játékok mint Skyrim vagy Battlefield 3
tudom nem menek gépeden de ezek sorozatok és minde részük nagyon jó
Battlefield 1942 is és Morrowind is
vagy akár Aréna vagy Redguard (valamelyikben nagyon nagy bejárható világ van régiek közül is , Nagy Britania nagyságú?)
Igen tudom, hogy ezek jó játékok, de a gépemen még low-n se futnának el az a baj. A Morrowind-del és az Oblivionnal játszottam, azok jó játékok, a Battlefield 1942 se rossz, az is meg van. Csak az a baj, hogy a Battlefield: Bad Company 2 már lowon is kicsit nehezen fut.
A Skyrimet is kipróbáltam, az ment a gépemen, csak nem volt valami élvezetes, a kis szaggatások miatt, ráadásul németet tanulok és az angol feliratot se nagyon értettem.
értem:S
ha igaz vanak forditások róla
német nemtudom van e (magyar nicns még teljes)
de ha szagat ...
amugy 1.5 (hivatalosan 1.4 csak 5. patch már) van hozá ami sok iylen szagatásos godnot is orvosol persze géped elég gyengusz hozá tudom amugy is
de ami megy azok közül válogass
Vindictus t nemtudom irtam e
szerintem az mene és egész jó talán...
A német nyelvet nem szeretem, és a játékokban több mindent megértek angolul, mint németül, mert mindig angolul játszottam, ha nem volt magyarítás és valami csak rám ragadt.
A Vindictust is toltam egy ideig, de azt nem annyira jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!