Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter Strike 1.6: CL Flush...

Counter Strike 1.6: CL Flush entity packet. Miért?

Figyelt kérdés

Mikor elindítok egy szervert, akkor miután betöltött és az elején rá kellene menni arra, hogy Ok (amikor csatlakozunk egy szerverhez, a legelején, ahol kiszokták írni a szerver nevét meg ilyenek), akkor egyszer csak beakad, elkezdi ismételgetni egyfolytában a hangokat és ennyi. Ezután ha újra indítom, akkor minden beállítás elveszik, magyarul alaphelyzetbe áll. Már újratelepítettem csomószor, de nem működik. Néha kiszokta írni, hogy Warning CL Flush entity packet.

[Mielőtt írná valaki, hogy Google a barátom, megjegyezném, hogy már utána néztem, de sehol se találtam meg, hogy ez mitől lehet.

2012. márc. 14. 18:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mikor kiírtam ezt a kérdést utána azt hiszem pár nap múlva már le is szedtem a progit, meg azóta új gépem van. De azért köszi!
2012. dec. 16. 16:24
 12/12 anonim válasza:

AKINEK EZT IRJA KI HOGY WARNING

AZOKNAK EZT KELL BEMASOLNI A RATE TOL KULON KULON ES HA KILEPTEK A JATEKBOL RENDSEN A GUITTAL LEPJETEK KI

for steam

rate 100000

cl_updaterate 102

cl_rate 9999

cl_cmdrate 101

cl_fixtimerate 7.5

fps_max 100 - 450

fps_override 1

EGYEBKENT MEG A NULLA GOMB OT KELL LENYOMNI ES OTT A KNZOLBA BEMASOLNI

2013. márc. 17. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!