Tamás24 kérdése:
A neocube golyói mindenhogy vonzzák egymást?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy neocube-ot, de még egy hasábot sem (de még a kezdeti kockát sem) tudok kitenni belőle, mert a golyókat egymás mellé téve, némelyik taszítja az egyik közvetlen mellette lévőt. Ez normális? Vagy hibás? Esetleg én lennék ennyire béna? Sok helyen olvastam, hogy mennyire szeretik ezt a játékot, és sok videót is láttam róla, ott olyan könnyen összeugranak a golyók egymás mellé, nekem viszont mindig van benne 1-1, amelyik nem engedi, ezért félek, hogy ezzel valami baj lehet, és már idegesít.2012. márc. 13. 21:31
1/3 pacsi válasza:
poén ez a játék, nem ismertem
szerintem sanszos, hogy valamelyik golyó hibás a készletedben
2/3 A kérdező kommentje:
Hááát, szerintem nem 1-2 golyó hibás, hanem rosszul van mágnesezve. Egy budapesti, mágnesekkel foglalkozó vállalatnál vettem. Gondoltam, náluk tuti nem gagyit fogok kapni, főleg nem ennyi pénzért. Erre tessék, szerintem ők is próbálják másolni az eredeti neocube-ot... Lehet azért "új kocka" a neve, mert a régi, hagyományos kockát nem lehet kitenni belőle, csak valami torzítottat? :)
2012. márc. 14. 14:55
3/3 anonim válasza:
Amíg nem vettem meg az első készletemet és csak videókon néztem ezt a játékot, addig én is azt hittem, hogy ezeket olyan marha egyszerű összeilleszteni. Aztán amikor megkaptam az elsőt, akkor döbbentem rá, hogy egyáltalán nem így van. Nem lehet csak úgy kirakni a alakzatokat, ettől kicsit trükkösebb a dolog. Emlékszem amikor először próbáltam kirakni a kockát, akkor azt úgy csináltam, hogy 6 golyóból álló kukacokat kreáltam és azokat próbáltam egymás mellé illeszteni, majd egymás fölé és így tovább.. De ennek az lett a vége, hogy összeálltak egy nagy karikába. :D Szerintem neten keresgélj videókat ahol megmutatják, mit hogyan lehet kirakni. Ha azok alapján se sikerül semmi, akkor elképzelhető, hogy tényleg a mágnesekkel van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!