Mért nem indítja el a gépem a DDMT2-t? Többit alul.
Már 4 hónapja játszok, eddig minden rendben volt, de ma fel akartam menni Win. 7-en ( ezelőtt is az volt, Ultimade ) Rámegyek az ikonra, ugye megkérdezi,hogy engedélyezem-e hogy futtassa stb.. Igenre kattintás után nem csinl semmit pedig ki kéne hoznia, azt a képet, amin rajtam van a "Game Start". Ez a DD van rajta: ddmt2_2.01
Légyszíves segítsetek!
Azt se tudod mit jelent a low szó :D
Tények : Semmi története , Ami van dungeon fizetni kell érte hogy bemenj( és ottis csak legfeljebb 1 bossvan amit 2 ember lever..) , Skillek sza.rok , Sza.r grafika , kb 10-14éves korosztály játszik vele (ebböl adódóan IQ szint a padlót verdesi) , Skill upgrade hónapok , De a legnagyobb hibája : Pénzért kur.va nagy előnyhöz lehet jutni .
Régebben énis játszottam még amikor indult a magyar pegazus , sőt 1 ik haver azóta játszik .. Inkább nemmondokrá semmit , valami 60 nap volt 1 g-s skille és valami fél év alatt sikerült a full skille + tele van a játék SZERINTE! is olyan játékosokkal akik fizetnek és verhetetlenek ..
Nem egy mmo-t kiprobáltam haver , nemtennémbe az első 10be se , de mostani viszonylatok közt kb 0 , pl hasonlitsd össze ezekkel : T.E.R.A. , Soul&Blade , WoW:Cataclys , AION , Perfect World ,
Ezekhez képest 0 :D
Nesze indok ^^
Attól,hogy nem játszol, attól nem kell lenézni a szerót, és külömben is ha 10-14 éves korosztály játszik, akkor te is bele tartoztál. Egyik szavaddal ütöd a másikat ember!
Low: alsóbb szintű gyenge
Nah Helló
Te nem tudsz olvasni :D
Azt mondtam régen ! 3-4 éve , igen 14voltam akkor .
A low az alacsony-t jelent angolul , ahogy a noob is kezdöt jelent nem lámát .
Béke Neked !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!