A 10 éves fiamnak szeretném megvenni! Igaz ő PS2-es szeretne, mert az van az unokatestvérének is. Azonban arra most nincs pénzem, de egy PS1-et most elég jó áron tudnák venni! Igen jól tudom, hogy nem egy mai darab, de egy 10 éves szerintem nem fogja annyira a grafikát nézni, inkább a játékot!! Várom a véleményeteket, de csak kulturáltan, ha kérhetném!!
Nekem van PS1-em és PS2-m is. Annak idején én is olyan 10 éves voltam, mikor az 1-et kaptam a szüleimtől. Tény, hogy a PS2-nek jobb a grafikája, de azért az 1-re is vannak nagyon jó játékot, és azért azok sem nézhetetlenek; csak ma már hozzászoktunk hogy minden csúcsszuper minőség. Ha meg egyszer beleélte magát, onnantól kezdve mindegy lesz, milyen a grafika.
Én pl. most is tervezek venni régi PS1-es játékot, mert bár a grafika nem a legszebb, a játék maga tetszik. :)
Szerintem biztos örül majd a fiad a PS1-nek is! Jobb, mintha egyik sem lenne neki; ezt is tudja majd élvezni. :)
2012. márc. 13. 11:51
2/13 anonim válasza:
Jó kis gép az, de ma már tényleg nagyon gyengécske. Nekem is van 1 már 15 éve. Szerintem neki is fel fog tűnni, hogy nagyon gyenge a grafika (főleg, ha már látott jobbat). Szerintem vegyél inkább egy 2-őt, mert azt is nagyon olcsón meglehet venni használtan. Arra több játék is van, meg jóval újabbak. A grafika azon se valami egetrengető, de az 1-re nagyon ráver.
2012. márc. 13. 11:55
3/13 anonim válasza:
Én talán még fiatalabb voltam amikor megkaptam a PS1-emet, és egyszer sem bántam meg, Crash, régi NFS-ek, ezer jó játék van rá.
Grafika lehet szar, de nem baj, mert a játékok jók, és ha PS1-en fog felnőni akkor nem lesz később olyan grafikab.zi, mint sokan.
egész gyenge gépeken is jól fut bár kicsit macerás
2012. márc. 13. 18:49
5/13 anonim válasza:
nyugodtan megveheted amik a legszórakoztatóbb játékok rá:
Összes Crash bandicoot
Crashteam Racing
GT 1 GT2
2012. márc. 14. 07:06
6/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a hozászolásotokat, természetesen zöld kézzel jutalmaztam! Én is úgy voltam vele,hogy első gépnek nagyon jó lesz a PS1 is. Lenne azonban még egy kérdésem! Tényleg olyan nehéz játékokat találni rá? Igaz, hogy kapok hozzá játékokat, de szerintem később úgy is kellenek majd újabbak! Esetleg tudtok valami jó letöltőcímeket? Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
2012. márc. 14. 09:18
7/13 anonim válasza:
Eredetit max használtan kaphatsz teszveszről/ vateráról. Letölteni meg a pspisoz.com-ról tudsz pl. De ehez chipelt PS-t kell venned.
Ezt ajánlom, fent van sok játék, bár azt nem néztem, hogy PS1-re is.
Elég furcsa letöltési módszert alkalmaznak, se nem torrent, se nem rapidshare meg társai, kicsit lehet bonyolult elsőnek.
2012. márc. 14. 19:16
9/13 anonim válasza:
Bőven jó a PS1 elején még úgysem fogja a grafikát figyelni meg hogy milyen minőségűek a játékok és amúgy is szerintem még nagyon nem is tudna rá vigyázni. Az öcsém is 9-10 évesen kapta meg a ps1 et ő nagyon nem vigyázott rá és gyakorlatilag totál káros lett és nem olyan rég kb 5 évvel ezelőtt egy haverom bontásból szerzett nekem új kasznit. Egyébként célszerű kezdésnek ezt venni aztán ha a ps2 után sírna nagyon mond is meg neki hogyha tud erre vigyázni meg megtudja becsülni a dolgokat akkor néhány év múlva kaphat egy ps2 est is.
2012. márc. 16. 21:49
10/13 anonim válasza:
ma 21:49
Nem mindenki olyan, mint az öcséd.
Én 6 évesen kaptam PS1-et (15 éve) és a mai napig makulátlan állapotban van. Néha játszani is szoktam vele, pedig már PS3-am is van. Amúgy a PS1 már egy 18 éves gép. Szerintem mindenképp PS2-őt vegyél, mert 2012 már tényleg nagyon meglehet érezni, hogy nagyon el van korosodva. Főleg ha a haverjainál látja a csili-vili grafikájú játékokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!