Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem megy a landwirtschaf...

Miért nem megy a landwirtschaft simulator 2011?

Figyelt kérdés

Mindent fel telepítek de ezt adja ki: Could not

init 3D system. Shader Model 2.0 is required.

Please install the latest video drivers.Ugyan ezt adja ki más verzióknál is és a demonál is segitsetek.

2012. márc. 12. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:

A videokártyád nem támogatja a Pixel Shader 2.0-át.

Ezen csak videokártya csere segít, mert ez nem program, hanem hardware támogatottság kérdése.

2012. márc. 12. 22:10
 2/4 Godmen válasza:

szia! én azért had kérdezzek annyit, hogy milyen a videokártyád, mert én inkább driver hibára gyanakodnék, nem biztos, hogy a videó kártyád a rossz, csak főként ha windows 7ed van, sokat kell kutatni megfelelő driver után.

A videokártyád fajtáját megtudhatod, ha jobb klikkelsz a sajátgép mappádra ezközkezelő, majd ott keresd ki a videókártyát. Meg majd írd meg az operációs rendszered fajtáját is. Ha ez megvan segítek drivert keresni márha az a baj.

2012. ápr. 10. 16:57
 3/4 A kérdező kommentje:
windows XP es intel 915G
2012. ápr. 22. 11:10
 4/4 Godmen válasza:
sajna úgy látom ez alaplapi, sajnos tényleg a vidi kártya a rossz:S
2012. ápr. 22. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!