Aki simsezik, hogyan alakítja simjei életét?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl valaki mindig nagy családot hoz létre, vagy hogy nehéz életet él velük...stb.2012. márc. 12. 13:53
1/2 anonim válasza:
Én simsezek(TheSims3). A sailor moon nevű animéből 5 szereplő( 1férfi, 5nő) él egy házban. Nálam az a lényeg, hogy minél gazdagabbak legyenek, szép ház, legdrágább autó, stb stb. Majd ha elég nagy házat vettem, akkor pár gyereket is akarok csinálni, és ilyesmik.
Már megkreáltam magamat és a páromat, elég jól sikerültünk külsőleg, lett 2 gyerekünk, jó kocsi, ház, jó állás. 2 hetet ezzel szórakoztam, aztán végül meghaltunk és a gyerekek maradtak hátra, innentől fogva uncsivá vált, abbahagytam és új családot kezdtem.
19L
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2012. márc. 12. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!