Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aki simsezik, hogyan alakítja...

Aki simsezik, hogyan alakítja simjei életét?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl valaki mindig nagy családot hoz létre, vagy hogy nehéz életet él velük...stb.

2012. márc. 12. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Én simsezek(TheSims3). A sailor moon nevű animéből 5 szereplő( 1férfi, 5nő) él egy házban. Nálam az a lényeg, hogy minél gazdagabbak legyenek, szép ház, legdrágább autó, stb stb. Majd ha elég nagy házat vettem, akkor pár gyereket is akarok csinálni, és ilyesmik.

Már megkreáltam magamat és a páromat, elég jól sikerültünk külsőleg, lett 2 gyerekünk, jó kocsi, ház, jó állás. 2 hetet ezzel szórakoztam, aztán végül meghaltunk és a gyerekek maradtak hátra, innentől fogva uncsivá vált, abbahagytam és új családot kezdtem.

19L

2012. márc. 12. 14:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2012. márc. 12. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!