Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim birodalmi légióhoz...

Skyrim birodalmi légióhoz való csatlakozás?

Figyelt kérdés
Az lenen a kérdésem hogy már végignyomtam a stormcloathoz tartozó küldetéseket és most új karaktert kezdtem és az lenen a kérdésem hogy birodalmi légió mennyivel másabb mint a stormcloath? Jutalmak mennyivel másabb mert köztudott hogy én nehézpáncélban nyomulok és stormcloathban kb végig könnyű páncélzatot kaptam. Küldetések jobbak, vagy van oylan jó mint a másiknál? Tiszteletet mennyit kapok? Stormcloathnál legalább egy lovat elfogadtam volna de azt sem kaptam, bár én őket jobban szívlelem mint a birodalmiakat:D Bocsi a sok kérdésért és a válaszokat köszönöm szépen előre is!:)
2012. márc. 12. 11:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Jobb cuccokat kapsz, de egyébként miért nem próbálod ki???? Majd meglátod magadtól, ha most valaki azt mondja, hogy gagyi, akkor megint a stormcloakhoz csatlakoznál? Nem hiszem. Állj csak be közéjük, jó lesz az is.
2012. márc. 25. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!