A Call of Duty 2-ben miért nem működnek a cheat kódok?
Figyelt kérdés
előhívtam a konzolt, beírtam developer1, aztán beírok egy kódot és nem működik..2012. márc. 11. 18:01
2/4 anonim válasza:
hm... mert van pb? nem is azzal van a baj, hogy csalnak az emberek, hanem azzal, hogy SEGGHÜLYÉK.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 19:31-es válaszoló!
Nem tudom, miért vagy tele előítéletekkel, "segg hülyének" nevezel, csak azért, mert nem vagyok annyira képben pc játékokban, mint te..
Mindenki másban kimagasló, biztosra veszem, rengeteg olyan dolog van, amihez nem értesz, mégsem hülyéznek le miatta..
Megkérlek ne nevezz segg hülyének..
Az ismerőseim, kolégáim és én sem tartom magam annak, megjegyzem, 42 éves vagyok, gazdasági nyomozó a BRFK-nál..
2012. márc. 11. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!