Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » XBOX 360-at megérné még...

XBOX 360-at megérné még venni? És konzolon, joystick-al nehéz FPS játékokkal játszani, például. : Call of Duty MW3-al?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy XBOX 360 Slim-et, és multizásra akarom használni, megérné még venni..vagy inkább költsem a pénzt PC fejlesztésre? Ja és, konzolon, joystick-al nehéz FPS játékokkal játszani, például.: Call of Duty MW3-al?
2012. márc. 11. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem megéri, de inkább ps3 akkor, mert ott ingyenes a multi. szerintem megéri, mert még jópár évig futnak rajta a játékok, pc-t ha 60000-ért felfejlesztessz, abból ha 2 évig megy akkor szerencséd van. nehéz játszani, de meg lehet tanulni. a veteránok simán lealáznak benne, nem úgy mint PC-n.
2012. márc. 11. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
de egyébként könnyű megszokni az irányítást; pár hét.
2012. márc. 11. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen megéri bár én a négyet ajánlanám jobban. Ha multizni akarsz akkor fizetni kell de nem olyan sokat. És azért inkább xboxon mert ott gyorsabban fut mint pcn. És az irányitást könnyű megszokni, de nyugi mások is fognak bénázni ne félj.
2012. márc. 11. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
31%

Nah ige,arra készülj fel hogy Xbox360-on elő kell fizetned Live-ra ha online akarsz játszani.Azt hiszem a LAN ingyenes és van is rá valami módszer hogy az Xbox360-at átvágjuk hogy csak LAN-on játszunk de a konzolt PC-re kötjük és az a netre lő fel így gyakorlatilag online játszhatsz másokkal.Viszont csak azokkal akik szintén így mennek fel,szóval a Live-ba nem enged be így sem.De csak hallottam róla,tapasztalatom nincs.Youtube-on biztos vannak fent videók hogy lehet ezt kivitelezni pontosan...

Hogy megéri-e az igazán attól függ milyen erős a jelenlegi géped,mennyit kellene rá költeni és mennyire fontos hogy jó grafikán játsz.

Konzol minden bizonnyal kényelmesebb és olcsóbb ebből a szempontból.Viszont felesleges kiadás,ha a PC-d jelenlegi állapotában még elbírja az új játékokat LOW-ban vagy Mediumban...Ezt igazán neked kell eldönteni.Ha a géped teljesen elavault,nem bírja futtatni az új játékokat akkor konzol.De ha még elbírja csak nem maxon....én nem biztos hogy konzolra költenék.

Volt már konzolom,nem is egy de amikor legutóbb a PS3-am megadta magát úgy döntöttem hogy befejezem.PC lehet drágább de csak akkor ha maximalista vagy.Én a PC-mre az elmúlt 3 évben annyit költöttem hogy vettem bele 4Gb RAM-ot és egy 512Mb-os graff kártyát,az egész kb 25 000Ft-ból jött ki.És a legújabb játékokat elbírja ha más nem LOW-ban néhányat még mediumban is.Nekem megfelel.Inkább játszok LOW-ban és mediumban mint a használhatatlan konzol lemezeket nézegessem ha egyszer elromlik a konzol...3 konzolom volt eddig 2 PS2 és 1 PS3.Mind a 3 kb 1 évig bírta ha ezt a pénzt a PC-re költöttem volna,akkor most lehet High-on is elfutnának rajta a játékok és minden játékommal tudnák játszani.Ügye amit konzolra vettem azzal már nem tudok.

Szóval nem mondom hogy nem éri meg csak azt hogy nem feltétlenül olyan egyszerű a séma hogy na konzol esetében csak játékra kell költeni mennyi pénzt megtakarítasz.

Ha maximalista vagy valóban sokat megtakarítasz abban az esetben ha a konzol nem döglik be 1-2 hónapra rá hogy lejár a garancia.De ha nem vagy maximalista,akkor azért érdemes átgondolni mit tudsz kihozni a PC-dből és mennyiért...

A joystic-hoz hozzá lehet szokni egy idő után.Persze ha még soha nem használtad először nagyon furcsa lesz.De csak gyakorolni kell és egy idő után ugyan olyan profin lehet irányítani vele bármit mint egérrel és billentyűzettel.

2012. márc. 11. 16:44
 5/6 GeorgeJ válasza:

Off

Hozzá tenném hogy nekem a ps 2 slimem ami 2006-ba lett vásárolva még mai napig működik és ki van chipelve szóval hamarabb elromolt volna mint ha nem lenne

És minden nap 5-6 órát toltam szóval még nem is kiméltem

A ps 3 nekem teljesen kimaradt viszont ha Fate-t vettél akkor megértem hogy 1 év után meghalt

Mellesleg én is azon filozok hogy vegyek e ps 4 -et amikor van egy 2010 gamer pc-m ami még jó minden 2013 + játékra Low grafon

2014. jún. 4. 20:51
 6/6 anonim válasza:

figyelj !

ha játszani akarsz xbox-on gold előfizetés kell a multizásra

2015. febr. 15. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!