Tudnátok ajánlani Minecraft 1.2.3 magyar hamachi-s szervereket?
Ez nem hamachis, így nem kell belépned hamachi szobába, és mindig fog futni ez a szerver.
Szerver ip: 193.138.125.75:25617 (v1.2) Ez az én szerverem, ide bárki jöhet játszani, hozhatod a haverokat. A szerveren "gettomin" néven gyakran fent leszek, más adminokkal együtt.
A szerver március 17-én délután 1 és 2 óra között nyit meg, addig még várnod kell, de ha a nyitáskor ott leszel az első játékosok között, kezdő ajándékokat kaphatsz!
Onnantól a szerver éjjel-nappal futni fog. Hatalmas kiépített városok, pénz- és piacrendszer, vásárolható építmények, és területek, mobaréna, pvp, spleef és sok más event várja a játékosokat.
Szabályszegés esetén szó nélkül bannolunk!
bemutató video:
http://www.youtube.com/watch?v=yADU0YnDg0c
(hamarosan lesz új bemutató is az új építményekről.)
Hello, nekem van egy minecraft szerverem ami elég szépen fut, ez a YourCraft IP:89.32.145.109:25565
weboldal: [link]
Haveromnak is van egy hamachi szervere kedves jofej adminok es sok jo hej mint peldaul kocsma disco
azonosito:FrenzyMine06
FrenzyMine07
FrenzyMine08
FrenzyMine09
FrenzyMine10
jelszopedig:123
ja es ip:5.95.146.152
easa a weboldal
aSory'S MineCraft Server
Most indult minecraft hamachi szerver 1.3.2-es verzió
Hamachi szoba:Minecraft Rumli Survival
Jelszó:rumli
ip:5.230.41.131
a szerver minden nap elérhető kb 12:00-tol 22:00ig
vagy tovább jó játékot remélem találkozunk ^^
elkészült a Minecraft Rumli Survival blogja is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!