Ki nyitna velem egy minecraft szervert, akinek legalább 2-3gb ram-ja van?
Figyelt kérdés
Én nem tehetem meg, de szeretném, hogyha valakivel lehetne jókat gamelni. :) és csak mi, meg haverok.. akik nem rombolják le amit te felépítettél. :)2012. márc. 9. 18:32
1/6 anonim válasza:
szia attól függ hogy mit akarnál bele .... egyébként lehet van olyan aki segítene
2/6 anonim válasza:
valamint hogyha elmondod hogy kell szervert csinálni/milyen alapra akkor még akár én is segítek
3/6 A kérdező kommentje:
Semmi, csak sima survival-t, játszani jókat... csak játszani ... semmi város plugin, semmi... na jó home plugin :P de az a lényeg, hogy jókat lehessen survivalozni. nekem az a gondom, hogy csak 0,75gb ramom van, minecraft gond nélkül fut, de egy szervert már nem tudok működtetni emiatt, mert az mc eszik fél gb ramot, a többi meg a windowsnak megy. azaz a szervernek semmi sem jut. :/ mind1, hogy kivel, mindenkivel/akárkivel elvagyok. :)
2012. márc. 9. 18:39
4/6 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg van valami ingyenes hosting? :/ bár olyan nincs szerintem... :D
2012. márc. 9. 18:39
5/6 anonim válasza:
ha szerzel nekem 1 szerver.exe-t 1.2.3-hoz én szívesen indítok.
6/6 A kérdező kommentje:
írtam privát üzenetet :)
2012. márc. 9. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!