Yu-Gi-Oh! Duel Disk-et honnan tudnék rendelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A Kérdés már adott.. de aki nem tudná mire is gondolok,itt egy oldal:
Nos,az a helyzet hogy, a barátaimnak szükségük lenne pár efféle Duel Disk-re..Nekem van egy,de azt egy búcsúban vettem és sajna csak egy volt.. És egyszerűen nem találok olyan magyar oldalt,ahol lehetne rendelni..csak a magyar e-bayt,de ott közel 20.000Ft,annyit viszont nem fogok kiadni egy olyan játékért,amit maximum 3-4 ezer Ft-ért is megvehetek..Arról meg nem sokat tudok,hogy hogy működik a külföldi rendelés..de gondolom az drágább lenne..Szóval előre is köszi a válaszokat.. Peace.
2012. márc. 8. 21:01
1/1 Chysta válasza:
Hali! Nekem lenne egy eredeti Ausztriából eladó de nem 4 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!