Metin 2 kérdés?
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a metin2-ben(konkrétan a PVP2-re gondolok)megyil warrior a jobb a testi vagy a menta és kérlek indokoljátok is meg :)!Előre köszi!2012. márc. 8. 20:02
1/3 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem hogy milyen a játék hanem hogy melyik a jobb
2012. márc. 9. 16:18
2/3 Piggie-Fan válasza:
Pffúú.. Nehéz dönteni. :D A testinek jobban tetszenek a skilljei és nagyon erős, de a mentának jobb a védelme. Szerintem legyél testi, de sajnos a KK-id már a milliókat fogják rúgni... Ha van lóvé és vért, akkor no problemo. Viszont boxszal sem győzhet mindig az ember :))
3/3 A kérdező kommentje:
tudom-tudom és köszi a rendes választ testi leszek és amúgy konkrétan a pvp2-ről beszélek tehát alapból megkapod a G-s képességeidet(kaszttól függetlenül) :) köszi
2012. márc. 9. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!