A CS Sourcban hova kell telepíteni vagy bemásolni a fegyvereket?
Figyelt kérdés
Letöltöttem valami fegyver csomagot amitől szebbek a fegyverek,de az már nem volt fent,hogy hova kell és hogyan kell.2012. márc. 7. 20:06
2/6 A kérdező kommentje:
hmm?
Ezt,hogy érted?
Nem arra számítok,hogy jobb lesz a sebzés vagy ilyesmi hanem a kinézete lesz kicsit modernebb.Az M4A1-től elhányom meg úgy az összestől.
2012. márc. 7. 23:35
4/6 anonim válasza:
Én arra céloztam h csak te fogod látni, mindenki fegyverét olyannak fogod látni mint amit betettél, de ők a sajátukat látják majd
6/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy csak én fogom látni.Nem is az a célom,hogy más lássa hanem,hogy én,de azért köszi.Ja és köszi a képet.
2012. márc. 8. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!