Letudná valaki ezt írni érthetően? Hogy, hogy kell használni? Pl miaz, hogy unmontolni?
Daemon toolsal kell felrakni. A Rome Total war mappaban 6 fajlod van, ebbol harmat lat a Daemon-tools.
Hozz letre D-toolsszal egy virtulis meghajtot. Mountold be az rld-rtwa.cue-t. Installald, majd keri a masodik CD-t.
Unmount, majd mount az rld-rtwb.cue-t.
3-szorra is ismteld meg, ezuttal az rld-rtwc.cue-val.
A vegen pedig ujra toltsd be az rld-rtwa.cue-t.
Mountolas elott ne felejts el unmountolni!
Ezutan patcheld fel, crackeld, s a jatek mukodni fog. Patcheles nelkul a menu s az egesz jatek bugos.
Telepíted a daemont, az létrehoz egy virtuális meghajtót. A programba betallózod az első lemezt, és az csatlakoztatja (mount) a virtuális meghajtóba. Elkezded telepíteni, amikor kéri a második lemezt, akkor az első helyére betallózod a másodikat. Ezzel az első leválasztódik (unmount), és a második csatlakozik (mount). Majd ugyanezt a harmadikkal.
Ha kész, az első lemezen találod a patchet (elindítod, frissíti a játékot) és a cracket, amit a telepítési mappába másolsz, és ott felülírod a meglévő fájlokat. Utána p
A képfájlt ne írd ki, mert ugyanúgy mountolni kellesz. A tartalmát írd ki, az íróprogramok iso/képfájl/lemezképfájl írása funkcióval, mert az írja ki a képfájl tartalmát.
Ez a virtuális módszer arra jó, hogy nem kell lemezeket pazarolni, főleg olyan mai játékoknál ahol már csak DL-re fér rá egy játék, vagy több DVD5-re.
Mivel a képfájl a lemez másolata, azt a virtuális meghajtóba tallózva ugyanazt a műveletet végzed el, mintha fizikailag tennéd meg a kiírt lemezzel. Csak egyszer kell jól csinálni, utána már minden programnál ez a menete.
Szerintem meg nem írtam semmi hülyeséget.
Ha csak simán kiírja adatként az iso-t, akkor azt ugyanúgy mountolni kellesz, mintha a gépen lenne. Pont emiatt kell a képfájl kiírását használni, ami az iso tartalmát rakja a lemezre. A két dolog nem ugyanaz.
De mondd, ha nem így van.
Csak mert a #5-ben ugyanezt írtam le, utána meg nekem ugrasz, indokolatlanul.
Amúgy igen, ha lemezre akarja írni, akkor a második lehetőség kell, a képfájl kiírása, és akkor nem kell virtuális meghajtó.
Ha viszont virtuális meghajtóba akarja betallózni, akkor vagy adatlemezként írja ki, vagy nem írja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!