Toy Story játék letöltés? Gond van vele!
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy már több helyről letöltöttem a Toy Story 3 játékot.És amikor telepítettem,minden jó volt.Amikor meg el akartam indítani, egy fekete ablakot rak ki, és nem csinál semmit,el sem indul.Tudtok egy oldalt,ahonnan letudnám tölteni,és el is indul??Vagy valamilyen PC játékot egy 12 éves lánynak?Köszönöm!2012. márc. 7. 16:20
1/2 Robix99 válasza:
Lehet hogy nem bírja a géped.ird be a googleba hogy Toy Story 3 gépigény és nézd meg a te gépednek mien a gépigénye.
2/2 A kérdező kommentje:
Én ehhez nem értek...xdd
CPU: 2.4 GHz Intel Pentium 4, or 3000+AMD or equivalent processor, or 1.8 GHz Core 2
RAM: 1 GB or more of system RAM
VGA: 128 MB DirectX 9.0c compatible card supporting Shaders 2.0 (NVIDIA GeForce FX 5600 or better, ATI Radeon 9600 or better)
DX: DirectX 9.0c
HDD: 6GB uncompressed hard drive space
Hang: 16-bit DirectX 9.0c compatible sound card
2012. márc. 19. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!