Töltöttem le a gta san andreashoz autókat de a játékban nem jelennek meg mien mappába másoljam őket? Vagy esetleg mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 17:07
1/10 anonim válasza:
ki kell csomagolni a gta sa bizonyos fájlját ki cserélni benne azt amit letöltöttél majd vissza csomagolni, átirni még egyéb fájlokat azzal amit a letöltött autóhoz kaptál ha nem kaptál akkor természetesen nem.
2/10 A kérdező kommentje:
mi nem mit irok át ezt nem értem már minden ki van csomagolva nem értem mit lehetne még kicsomagolni
2012. márc. 6. 18:08
3/10 anonim válasza:
san andreas mod instaler (sami)be tudja tenni a zip és a rar fájlokat amiket letöltötél gta hungaryról le lehet tölteni
4/10 anonim válasza:
Előzők: ti mit szívtok? és hol lehet ilyet kapni? ennél nagyobb baromságot mint az 1. írt még nem láttam! kérdező: Elösször töltsed le az "img tools 2.0" programot és telepítsed fel! utána: Csomagold ki a tömörített fájlt (a módot) ! Ha minden igaz akkor van elötted 2 fájl (az eleje majdnem mindeggy hogy mi): .txd és .dff a vége! Na akkor nyisd meg az img tools-t! Baloldalon fent: file->open! itt keresd meg a san andreas mappáját majd azon bellül: models->gta3.img! Ezt nyisd meg! Akkor fent: edit->find! ide írd be az 1ik fájlt (pl.: copcarla.DFF vagy copcarla.TXD ez pl. a los santos-i rendőrautó neve) ha ki van jelölve akkor: delete! utána ugyanígy keresd meg a másikat is és töröld ki! Után: fent: commands->add! itt válasz ki a letöltött fájlok közül az 1iket! utána ugyanez csak most a másikat! És ha jól csináltad akkor bent is van a játékban! De hogy 1szerübben meg tudd nézni hogy működik-e javaslom töltsed le a "GGMM" programot! Ha valami nem jó akkor írj!
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a részletes választ még próbálkozom
2012. márc. 7. 16:45
6/10 A kérdező kommentje:
milyen sűrűn fognak megjelenni az új autók?
2012. márc. 7. 17:51
7/10 anonim válasza:
a kocsi ugyanaz mint alapból (a játéknak) csak máshogy néz ki! ezért pont olyan sűrün lesznek mint az alap megfelelőjük!
8/10 anonim válasza:
A sami annyiban más hogy készít backupot és automatikusan csinál mindent csak kiválasztod a fájlt.
9/10 anonim válasza:
a sami az 1 nagy rakás szar! mindent csinál csak azt nem amit kéne! ráadárul össze-vissza ír ki mindenféle hibát! img tools-al ilyen gond nincs!
10/10 anonim válasza:
Nekem eddig semmi bajom nen volt a samiva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!