Érdemes a Dragon Ball Raging Blast 2 PS3-ba megvásárolni, az ingyen multi miatt?
Játszanak még az interneten rajta? Lenne kivel játszani? Vagy már behalt ez a játék.
Most van pénzem venni egy játékot, és döntenem kellene, hogy melyiket válasszam. A Dragon Ball Raging Blast 2-őn az interneten játszanék, idegen ellenfelekkel, a másik játék Naruto Ultimate Ninja Storm vagy a második része.
Melyiket válasszam?
Szerintem vedd meg a Naruto Shiippuden Ultimate Ninja Storm Generations-t !
Ott majd tudsz kivel játszani, online az biztos :D
ebben a hónapban jelenik meg, am ha nem akarod akk sztem a Naruto Shippuden Ultimate Ninja storm 2-őt vedd meg, azon még most is nagyon sokan játszanak online, énis szoktam, és szerintem sokkal jobb mind a Dragon Ball, már próbáltam mind ketőt a Narutoba a harcok sokkal látványosabbak. Ha a Naruto mellet döntesz nemfogod megbánni!
Szerintem a narutot válaszd. Nekem megvan a Dragon Ball Raging Blast 2 és a Naruto Ultimate Ninja Storm 1.
Dragon ball egy irányíthatatlan s.ar,míg a naruto...
2 nap alatt végig vittem,míg a dragon ball-ban sehol sem járok,1 embert nem tudtam még megnyerni a szutyok irányítás miatt.Sajna a naruto-ba meg nincs multi,ezért érdemesebb a 2 megvenni belőle,mert abba már képesek voltak belerakni.Most tervezem én is megvásárolni.
Előző vagyok.
Multizni lehet vele rendesen,sokan vannak,de olyan szinten s.ar,mint mondtam... :D Gondolod én eladom neked olcsóért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!