Ti is utáljátok a League of Legendset?
Ne haragudjatok már!
EZ ITT MIND SZAR!
A vélemény: Talán ki kellene próbálni a Battlefield 4-et, a Call of Duty Ghostsot, meg a GTA 5-öt
Majd akkor lehet pofázni hogy mi a jó játék!
Tudom hogy nem egy kategória, de ezek egy szar kínai, őskorban játszódó szutykok!
Jó, tudom, hogy nem kínai, csak úgy jött, de megnyugtatlak: A wowot se szeretem.
Meg tudom, hogy valakinek jó, bocs, csak már egyszerűen utálom mint a sz*rt, mert amikor felhívnám dumálni a haverom, uncsim skypon, vagy játszani:
öö, pill LOL-ozok, bocs most kezdtem el egy LOL meccset,
AMIKOR MEG ELMEGYEK NÀLUK:
Tátott szájjal a gép előtt
Köszönök: csá
Erre ő: aaaahaaaaa
Ilyenkor b*zd annyira idegesítő
Mit lehet élvezni azon hogy kattintgatsz oda ahova menjem a karaker és nyomogatot a qwertz billentyűzetsort.
Ez a sz*r játék elveszi a haverokat, utálom a nevét is.
AKI JÁTSZIK VELE, JÁTSZON, NEM SÉRTEGETÉSNEK MONDOM, CSAK KÉPZELJÉTEK A HELYEMBE MAGATOKAT A LEÍRTAK ALAPJÁN.
Annyira gyűlölöm, hogy ELŐRE LESZÖGEZTEM, HOGY ELŐTTEM NE JÁTSZANAK VELE, ÉS NE IS EMLÍTSÉK, MERT NEM ÉRDEKEL, HOGY NEM OTTHON VAGYOK, EGY MONITORRAL KEVESEBB LESZ, AZT GARANTÁLOM!!
Tisztelet a véleménymeghallgató LOL-osoknak!
Kis LOL fanocskák, le lehet pontozni!
Ez a színtiszta igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!