Minecraft, tört szerverek érdekelnének (Minecraft 1.2.3) (? ). Aki mülködő szerver IP. -t ad annak megz is a zöld kéz.
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 11:05
1/13 anonim válasza:
engem is érdekelne.. :D
bár most találtam egy szép bug-ot benne: http://www.youtube.com/watch?v=lTZOHmyO3Ag
2/13 A kérdező kommentje:
érdekes.. nekem a farkasok szokták ellepni a házam
2012. márc. 4. 17:14
3/13 szogics válasza:
4/13 A kérdező kommentje:
Koszi szepen ;)
2012. márc. 8. 16:07
5/13 szita014 válasza:
nemtudok ::S
de valaki megtudná részletesen mondani hogy lehet tört minecraftal multizni??
6/13 ShoyaHUN válasza:
Nekem van hamachis irom
ID: MinecraftHUNGARY
PAss: 123
Ott showyaát keressétek és irjatok rá ö eldönti hogy mehettek-e vagy nem Sok szerencsét...Gyertek ne ijegfyetek meg csak ha bunkó vagy akkor nem jöhetsz fel..XD
7/13 anonim válasza:
ígéretesnek néz ki...
8/13 Mészáros Benjamin válasza:
A TrollyWood szerver megérdemli hogy felmenny.Én is játszottam rajta 1.1-en és oszt jött a szerverfrissités és hát azóta nemigen játszottam minecraftal.de ha megnyilik újra akkor újra elfogok kezdeni játszani.Hidd el megéri felmenni :D
9/13 anonim válasza:
én is took egyet
ip:84.200.7.18
10/13 anonim válasza:
a trollywood-ot én linkeltem, enyém a szerver. 17-én remélhetőleg meglesz minden plugin, hogy 1.2 alatt is normálisan fusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!