Starcraft 1-hez kiegészitő? A broodwar és a huncraft-on kivül ismertek valamilyen kiegészitőt? Esetleg új faj, vagy legalább új egységek? Valami amivel fel lehet dobni a játékot
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 23:48
1/3 anonim válasza:
Készült sc1 bw-hez egy rakat fun campaign. Beírod a keresőbe és kapsz egy rakat jó plusz hadjáratot. Pl itt is van pár (ha másképp nem hát felsorolva tuti. HA valamelyik nem is lenne fent akkor ez alapján már megtalálhatod):
2/3 A kérdező kommentje:
na ilyesmi kellett nekem. Köszi szépen. Keresgéltem én gugliban, de igy hogy 'kampány' igy eszembe se jutott hogy keressek.
Köszi még1x
2012. márc. 7. 18:51
3/3 pont az vagyok válasza:
sziasztok én is pont ilyeneket kerestem, amit írtál link az nem rossz már ez is több a semminél. de nem nagyon értem hogy mik ezek ha még ezt megszoktátok nézni akkor írjatok vissza pls., mert én pl. amit a kérdező is írt hogy új fajok vagy csak új emberkék kellenének custom play-be nekem nem pedig camping-be előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!