WoW WOTLK 3.5.5 letöltés? Tauri szerverre szeretném rakni, valaki segítsen!
Tauri régen jó volt, de most egy nagy rakás ....
Oda csak a kezdő, noob, low, hacker, csalók mennek manapság, ritka találni egy tapasztalt, jó, becsületes játékost.
Én is átmentem cataclysm-re worgen wow szerverre.
Tehát WOTLK-ban nem tudok segíteni, de ha érdekel a cataclysm akkor írj rám priviben.
Igen, amikor én voltam a WoD szerveren, ami ugye a taurihoz tartozik az minden nap minimum egyszer ledobott, mert túl sokan voltak fent egyszerre. Már nem is beszélve arról, hogy ott mindenki bunkó, barátságtalan, irigy, megbízhatatlan, kapzsi, idegesítő, káromkodó, idegbeteg, őrült, türelmetlen, felelőtlen, műveletlen, gyerekes, kompromisszumra képtelen, pszichopata, folytassam?
Ezzel ellentétben, az eredeti szervereken bezzeg a játékosok segítőkész, önzetlen, intelligens, barátságos, na jó ennyi elég, szerintem értitek :)
Vagyis nekem ez a tapasztalatom.
WoD-on ha odamentem kezdőként valakihez és megkérdeztem, hogy hol lehet venni ilyen settet, akkor azt válaszolta, hogy nem nekem való ez a wow, menjek inkább metinezni.
De ha eredetibe megkérdezném szerintem rendesen válaszolnának, hogy Stormwind-ban a főtéren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!