Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok-e mondani nekem ilyen...

Tudtok-e mondani nekem ilyen játékot?

Figyelt kérdés
Olyan játékot szeretnék, ahol van mondjuk egy map vagy te saját magad csinálhatsz egy mapot. Az a lényeg, hogy te rakod le mondjuk 2 vagy több csapat tagjait, például: emberek vs szörnyek és lerakod a szörnyeket tetszoleges helyre és az embereket is. Elmented a pályát és csak nézed a harcot. NEM STRATÉGIAI JÁTÉKRA GONDOLOK. Olyan FPS féle, tehát te magad látod a pályát vagy olyasmi mint a Garry's mod, ott is rakhatsz le szornyeket, de amint lerakod már sajna támadják is egymást és az úgy nem jó. Vagy lehet olyan is a játék, hogy emberek emberek ellen vagy zombik zombik ellen, MINDEGY NEKEM. Előre is köszi a válaszokat! :)
2012. márc. 2. 18:03
 1/2 gyilokmen válasza:

ez nem igaz garrys modban az NPC menu legalján ott van az első és a harmadik menüpont az elsö tlejesen leálitja öket a harmadik meg csak láthattatlanátesz az npc-ék elött

remélem segitettem.

2012. márc. 2. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Tudok egy hasonlót, csak annyi nagyjából a különbség, hogy az nem FPS játék...

Empire earth a címe.

Ez egy felülnézetes stratégiai játék.

Jól ellehet vele szórakozni.

Tudsz készíteni mapot, be tudsz rakni épületeket, embereket, állatokat, hegyeket, vizet stb...

És ha úgy akarod, akkor nézheted, hogy hogyan harcolnak az ellenfelek. Meg van benne zombi mod...

2012. márc. 2. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!