Sims3-ban hogy lehet új várost létrehozni? Vagy csak simán házat építeni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 12:51
11/17 anonim válasza:
azt hogy csináltad mikor a házon belül egy 3lépcsőfokos szint eltérés van? mert akartam de nem tudtam hogy kell
12/17 anonim válasza:
de milyen csalást használtál????mármint a hídhoz és hogy csinéltad h a csúszda közvetlen a medence mellett van?? köszi
13/17 anonim válasza:
neharagudj, de ha szabad kérdeznem svédország mely részén élsz? vagy mégsem a "te tutti házaid" lennének ezek?
14/17 anonim válasza:
Nekem van benne egy csomó város xPP
Van a Sunset Valley | Oakwood | Twinbrook | Appaloosa Plains
| Bridgeport :PP Csak ennyi de lessz több is :PP
15/17 anonim válasza:
Itt lehet várost a reviewet letölteni, bár ahhoz regisztrálni kell a játékot, ami nekem nem sikerült.
Én azt csináltam, h a várost ( a Sunset Valley-t) átépítettem)
16/17 nagymacsar14 válasza:
Sims Store-ra regisztrász utánna letöltheted ingyen ha sikerül a regelés.nekem nem sikerült itt a linkje a városnak ahonnan töltheted amugy nekem nemcsak az eredeti város van és nemcsak Riwerwiew lehet pluszba város hanem ha letöltöd a leszáll az éj kiegészítőt ahoz kapsz egy uj várost+ruhákat+izmosabb testet csinálhatsz szóval minden ujjat de a régi is megmarad.tölsd le.:)
17/17 Csencsili válasza:
kiegészítőkhöz is kapsz városokat, persze nem mindegyikhez... nekem hét városom van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!