Skyrim-hez milyen modokat tudtok ajánlani? Lehetőleg tapasztalatból írjatok.
itt megtalálsz mindent amit szeretnél. Body textura mod mindneképpen szerintem kell, illetve egyébb szépítő mod. Aszem van külön vízre is.
Meg elv van ilyen is.
http://www.youtube.com/watch?v=MB4bnPwVFnI
De azt meg nem tom hol lehet letölteni:S
Van hivatalos HD Textura DLC vagy mi is
amugy viz mért nem tetszik? jobb mint Oblivonban és nekem az is tetszet
igazán a folyoknál lehet furcsa de nekem azok is tetszenek szóval nemtudom mért nem tetszhet valakinek vagy hogy milyent is szeretnél? melyik játékba van szebb viz és milyen?
Half Life 2? talán aban van a legszebb víz
olyam kel? vagy még szebb?
ha eredeti a játékod steamob biztos megleled dlc ket meg egyéb egyéni modokat is hozá
ha nem akor meg torrentekeb keresgélsz
Ja hogy steamon sok van:D
hát akor amik hivatalosak vagy amiket legjobra értéleltek vagy amiket sokan töltötek le szóval szempontok szerint
de amugy full hd monitorod van? és ultrán megy Skyrim?
és még nem elég jó?
mert melesleg én az én ilyen nem hivatalos modokat sose szeretem mindég nagyon megbántam ha feltetem
oblivionál is csak hivatalosakat tetem fel mind amik végülis küldik de nekem nem volt csunya alapból se játék:p
mivel igazán jobb, szebb játékot még nem látam szóval...:)
amugy énis várom a hivatalos nagy modokat hozá de én ráérek majd ha már minden szupi és nincs gond velük akor elég lesz felteni öket:)
igazából olyant várok mint Oblionál a Shivering Isles :) szóval újab területeket leginkább
Amugy karalterek,is elég nagy lépés realiszikuságban az Oblivioniakhoz képest..
:P
Vizesésre nem is gondoltam.
Waterfall os mod okra keres akkor rá
nekem se igazán tetszdnek valahol de azért még elmegy
ha tudsz youtube ne vagy valami,képet akor linkelj kiváncsi vagyok mit várnál vagy mi tetszik
ha meg most nemtudsz róla semit akor netudom 260 mod közül hogy találjuk meg
meg gondolom sokan,ugy vanak hogy vigyáznak a játékukra és nem modolják tele (mint pl én se, persze kivâncsi vagyok én is rájuk)
persze majd egy hét múlva ha lesz netem lehet keresgélek ilyen modokat
most még ez a nexus oldal meg youtube se jön be:(
* ... youtube ne = youtube-n
szóval ot is mutathatsz csak majd késöb tudom megnézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!