Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mik a vélemények Sims3-mal...

Mik a vélemények Sims3-mal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Én ma rendeltem meg és holnap hozza a futár.

Már alig várom.

Neked megvan vagy szeretnéd?

2009. jún. 8. 12:00
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Én a gyűjtőit vettem meg, és magában a játékban nem csalódtam. :) Minden benne van amit ígértek, és egy nagyon jó játék lett. Persze nem tökéletes, de nagyon jó játék lett. Csak dicsérni lehet.
2009. jún. 8. 12:25
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
én bevallom letöltöttem a netről. Nekem annyira nem jön be, szerintem nem olyan szép a graffikája, és a simek arca se olyan szép mint a kettesben. Szegény sims3aim úgy néznek ki, mint valami űrlények, szerintem egyáltalán nem élethű. Nekem a kettes jobban tetszik, főleg, hogy ahhoz extrák is vannak.
2009. jún. 8. 12:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
En is letöltöttem. Jobban tetszik a kettesnel szinte mindenben, kivetel a simek feje, ami eleg kerek barhogy is szerkesztem pocok fejuek maradnak. Meg keves a haj valasztek. De a grafika szep ha teljesen felveszem maximumra.
2009. jún. 8. 12:45
 4/14 anonim ***** válasza:

Én még csak most ismerkedek vele, van ami tetszik és van ami nem. Ami tetszik, hogy "sétálni lehet a városban", testre lehet szabni a tárgyak nagy részét. Ami nagyon nem tetszik az az irányítása, hogy nem hagyták meg azt, hogy ha kimegyek a képernyő szélére, akkor tovább megy a kép, hanem a jobb egérgomb lenyomásával és tekergetésével lehet menni! A régi jobb volt! Az sem tetszik, hogy városnézetben nem lehet ráközelíteni a házakra alaphelyzetben, csak akkor, ha kiválasztasz egy konkrét házat! És ez, hogy csak egy város van, ez a legrosszabb. Én szerettem megszerkesztgetni a saját városomat a 2-esben! A simek szerintem is szörnyűek és egyátalán nem élethűek!

Én is letöltöttem, majd később még eldöntöm, hogy megvegyem e az eredetit! Ha jönnek a kiegészítők, és jók lesznek megveszem az eredeti alap játékot, mert a másolthoz nem lehet feltenni a kieg-eket!

2009. jún. 8. 12:48
 5/14 anonim válasza:
43%
a sims2-t internetről töltöttem le és a kieg.ket fel tudtam tenni hozzá... érdekes!
2009. jún. 8. 12:53
 6/14 anonim válasza:
100%
Nemrossz de én nem költöttem volna rá pénzt a helyedbe.
2009. jún. 8. 12:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem másolt alappal nem mentek a másolt kiegészítők, az eredeti alappal viszont mentek a másolt kieg.-ek!
2009. jún. 8. 12:59
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
nekem is letöltés a sims2, és az összes extra is, mind letöltés, szóval megy az, csak ügyesen.
2009. jún. 8. 13:05
 9/14 anonim ***** válasza:

12:48-nak: a lapszéli görgetést ki és be lehet kapcsolni a beállításoknál, alapból ki van kapcsolva mert sokkal könnyebb (és gyorsabb) jobb egérgombbal húzni.

Másolthoz is fel lehet rakni a kiegészítőket. Ugyanúgy ahogy a sims2nél is lehetett.

2009. jún. 8. 20:14
 10/14 anonim válasza:
Tény hogy a grafika jobb lett, de valóban a simek feje rettenetes, mintha kövérek lennének vagy nem is tudom, nagyon gáz. Arról nem is beszélve hogy ha kimegyek egy közösségi telekre akkor nem látszik semmi, vagyis a simek bemennek és ennyi aztán meg ha ráközelítek semmi nincs ott szóval ez is elég idétlen, komolyan gagyibb mint a 2. Szerintem a 2 sokkal jobb!
2009. júl. 29. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!