Minecraftban mi van a map határán? Eljutott valaki már oda?
Bizony, nincs map határ :D
Az egész egy kerek világ :D
Creativeban elkezdtem egyszer menni előre én is, hogy kiderítsem van-e határ, de nincs 2x értem oda vissza ahonnan indultam :)Egyszerű megfigyelés:kb 3-4 óráig tegyél rá vmit a W-re és majd vissza érsz a kiindulópontra :)
Ha nem hiszed el próbáld ki
Úristen, ez már fájdalmas. (Már bocs.)
Amikor még nem volt MC edit se, hogy beírjam a koordinátámat, hogy hova dobjon, még akkor kipróbáltam, hogy a W-re ráhelyeztem pár száz forint aprót, majd elmentem aludni miután teljesen egyenesbe állítottam, és elkezdtem repülni.
Reggel, amikor felkeltem, leolvastam a koordinátáimat, és ebből:
X=-23
Y=130
Z=614
ez lett:
X=4
Y=130
Z=83626
és nekem nem fagyott ki a gépem, és nem is értem vissza, VISZONT!
elértem a "Far Lands" nevű helyre, ami úgy keletkezik, hogy egy idő után, amikor több 10'000re elmész a kezdő koordinátádtól, akkor már nagyon furcsán generálja le a világot, konkrétan repülök, és olyanokat átok, hogy egy mező közepén egyszercsak egy üreges 123ig húzódó hegy, majd szakadék, és így tovább, de olyan is volt már, hogy 10 percnyi folyamatos repülés után meguntam, hogy far-on egy kis darab szárazföldet sem láttam, csak tengert.
Találtam egy videót:
http://www.youtube.com/watch?v=5wuaEFKQih4&feature=related
Ez a Far Landson van?
Lefényképeznéd,vagy csinálnál róla egy videót?Érdekelne.
De akkor a Minecraft végtelen,mint az univerzum?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!