Hogy lehet hamachi nélkül minecraft szervet készíteni?
Figyelt kérdés
Több videot is megnéztem, hogy mit hogy kell, de nem sikerült megcsinálni. Portot is nyitottam a routeren, de nem sikerült. Én tudtam csatlakozni a szerverre,de más nem. Valaki tudna segíteni?2012. febr. 27. 19:43
1/4 anonim válasza:
Lehet, erre pl. ott van a Mineshafter, vagy a magyar kliensm amit innen lehet letölteni: [link]
Ezek tört MC-vel működnek, és a kinek is működni fognak. Nem kell Hamachi, majdnem úgy működik, mint az eredeti.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz,de így sem jó... Megcsinálom a szervert, de a haver így sem tud csatlakozni hozzá... Egyszerűen nem találja a szervert
2012. márc. 1. 13:57
3/4 anonim válasza:
Ha így sem megy, akkor csak a port átirányítással, esetleg tűzfallal lesz a gond.
Kapcsold ki a játék ideje alatt teljesen a tűzfalat és nézd meg úgy.
4/4 szogics válasza:
Valószínű, hogy a belső ip-t adtad meg, de az nem jó. A külsőt kell megadni. A belsővel csak te tudsz belépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!