Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a probléma? (minecraf...

Mi lehet a probléma? (minecraft, videókártya, OpenGL)

Figyelt kérdés

Ezelőtt windows XP-m volt.Ha futtattam a minecraftot,minden rendben volt.Most felraktam win7-et,és ha futtatom a minecraftot akkor azt írja ki hogy BAD VIDEO CARD DRIVER.No,igen de az én vidikártyám jó,és a legújabb a driverje.Lejjebb említ valami OpenGL problémát is.

A gép gyártója ASUS.

A videókártya típusa:ATI Radeon pro 2400 agp HD

Előre is köszi

2012. febr. 25. 17:25
 1/5 anonim válasza:
én is azt a játékot akarom letölteni és valami szövefet ír ki de videókártyám van!!!! a gépbe!!!
2012. febr. 26. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
A videokártyáddal nem lesz gond, drivert kellene feltenni hozzá, gondolom feltetted a Win7-et aztán nem raktad fel a drivert. A Microsoft drivere nem ad OpenGL támogatást!
2012. febr. 27. 06:58
 3/5 A kérdező kommentje:
De felraktam vagyis hát felrakták nekem és az eszközkezelő azt írja ki hogy a legújabb van.Ha esetleg tudnátok letöltő linket adni azt nagyon megköszönném.
2012. márc. 13. 14:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindegy,már megoldódott!
2012. márc. 30. 10:36
 5/5 anonim válasza:
hogyan oldódott meg mond meg nekem légyszíves
2012. jún. 8. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!