Mmorpg? Kezdésnél segítség
Figyelt kérdés
mondanátok mmorpg-ket amikkel játszotok?
és esetleg segítenétek is elkezdeni a játékot?
2012. febr. 24. 19:58
1/9 anonim válasza:
Én a Lord of the rings-el játszottam, tetszett, szerintem egyik legjobb mmorpg játék.
3/9 anonim válasza:
WoW. veddmeg jáccál , de mivel ugyse fogod , akkor az elözö 2 válaszadó valaszaibol inkább aion.
4/9 anonim válasza:
Wow a legjobb mmorpg még akkor is ha törtön nyomod mondjuk taurin vagy molten wowon ahol nincs annyi bug meg dc és sokan is vannak én taurin játszok és alig van bug
5/9 A kérdező kommentje:
wow nem jött be :S
2012. febr. 25. 00:08
6/9 anonim válasza:
pwi
Perfect World International
de már nem játszom vele
játsz Skyrim mel:p
vagy Riddick: Escape from Butcher Bay jal
ha tetszik az fps
vagy Battlefield ekkel:p
.
mmo még
Vindictus
Allods
...
7/9 anonim válasza:
Skyrim jó de mivel nem netes hamar ki lehet nyomni a battlefield meg mióta mmorpg
8/9 anonim válasza:
és a másik 2? Skyrim se mmo csak irtam hogy azokal játszon inkább:P
Skyrim nek a 200 óránál több kivévése azért szerintem nem kevés nem csak a föküldi van nem azért csinálták hogy csak föküldizni tudj
9/9 anonim válasza:
másik 2 nem ismerem de azért a skyrim hasonlít az rpg és é 65 órát nyomtam vele van még melléküldi de azok már nem olyan jók meg anyira nem kőt le még 1 interentes pl wow 400-500 órát is lazán lehet tolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!