Minecraft 1.1 szerver probléma mi leeht a gond?
Figyelt kérdés
Nos én akartam csinálni egy Minecraft 1.1 szervert magamnak meg pár havernek de hiába csinálok meg mindent PortForwarding+gépben beálítottam mindent de nem megy Cant reach the server vagy Connection timed out mindig ezt írja ki ha valaki tudna sehíteni akkor megkoszonném.2012. febr. 24. 14:38
2/6 anonim válasza:
a server.properties fájlban megcsináltátok azt hogy az online mode az false legyen?
mert akkor lehet hogy azért nem műkszik, de nem biztos
4/6 A kérdező kommentje:
én megcsináltam aztis de ugyse megy :(
2012. febr. 25. 20:18
5/6 Wolfenstein2000 válasza:
idefigyelj! az online-mod nál ez a hibe lenne: User not premium.!!!
ez a hiba gyakori. a haverjaid közül próbáljon más hostolni. ha viszont valóban ezek a hibák léptek fel, akkor ellenőrizd az internetkapcsolatot, vagy nézd meg az esetleges hibaüzeneteket a szerveren.
6/6 Dávid20002062 válasza:
Nos nekem is ez volt a bajom de nekem hamachin fut azo a leg egyszerüb csinálni szerót
csinálsz egy új hálózatot és azt a barátaid hozzá adják és már megy is nagyon jó hamachin csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!