Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Minecraft megy Internet...

A Minecraft megy Internet nélkül is?

Figyelt kérdés
Játszani szeretnék a Minecrafttal, viszont azon a gépen, amin van net, nem fut (tudom elég égő, hogy egy ilyen játék nem megy, de mit tudok csinálni?), viszont van egy másik gépem, amin nincs net, de azon szerintem futna. Megy net nélkül? Segítsetek! Köszi! :)
2012. febr. 23. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Amin van net,azon tölts de,és rakd rá CD-re vagy USB-re. Rámásolod arra a gépre amin játszani akarnál.

Igaz be kell jelentkezni,de van olyan hogy Play offline.Arra rámész.Én is ugy csinálom,én nem vettem meg a játékot.

2012. febr. 23. 21:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Megy net nélkül.
2012. febr. 24. 10:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem enged offlineba játszani. :( Ilyenkor mi van?
2012. febr. 24. 16:31
 4/11 anonim válasza:
vannak bin fájlok amiket le kell tölteni...valahol ahol van netkapcsolat és azokat be kell másolni a saját mappádba ahonnan fut a játék...a bin fájlokat!
2012. febr. 24. 17:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Bemásoltam a játék mapppájába mindent, ami a bin mappában volt, de ugyanaz...
2012. febr. 24. 17:21
 6/11 A kérdező kommentje:
SEGÍTSETEK MÁR! Tiszta ideg vagyok, nem tudok Offlineban játszani, a netes gépen videókártyára panaszkodik, ezen ezért nem tudok játszani. Kezd már kicsit elegem lenni az egészből...
2012. febr. 24. 17:53
 7/11 Wolfenstein2000 ***** válasza:

minecraft sp.exe

ezt töltsd le és vidd át a másikra

vagy frissítsd a videókaridat a netes gépen

2012. febr. 24. 18:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Hogy frissítsem? OpenGL-t leszedtem, de semmit se csinál...
2012. febr. 24. 18:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a Minecraft SP-t de nem ismeri fel. Van egy olyan érzésem, hogy ez soha se fog elindulni...
2012. febr. 24. 18:55
 10/11 anonim ***** válasza:
a fájlokat a %appdata%\.minecraft\ mappába kell tenni akkor fog működni, a minecraftsp.exe-hez net kell 1×
2012. febr. 25. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!