EagleHUN kérdése:
A Battlefield Play4Free másnál is kifagy mindíg 3. pálya betöltése után?
Figyelt kérdés
SW: Windows 7 sp1, Comodo internet security, Mozilla legfrissebb verzióját használom.
HW:4GB ram, Q6600, 8600GT
2012. febr. 22. 20:14
1/5 A kérdező kommentje:
Hát senki nem játszik itt Play4Freet?
2012. márc. 12. 21:19
2/5 anonim válasza:
Én játszom, igen fasza játék, nekem nem fagy ki, de ahogy látom letiltotta neked a játékot a tűzfal. Engedélyezd!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem a tűzfal a probléma arról már korábban meggyőződtem, egyszerűen kikapcsoltam a Comodót, akkor is lefagy.
(Bocs hogy ennyi idő után írtam csak.)
Nem lehet hogy megtelik a memória, vagy valami ilyesmi?
Régebben adott egy hibaüzenetet is, ami memória hivatkozást említett.
2012. máj. 19. 15:21
4/5 A kérdező kommentje:
Megoldódott miután a BIOS-ban kivettem a DDR3 -as memóriák fesz állítását AUTO - ból és fixáltam 2.54V-ra. AUTO-n valószínűleg 2.5V-on mentek, az a minimum.
1333-as modulok 1600-on ketyegnek amúgy.
2012. júl. 7. 13:34
5/5 attila86hun válasza:
nekem is van hasonló problémám, de nekem azzal a különbséggel h akkor dob ki amikor csak akar. vagyis néha napján tudok 2-3órát is 1huzamba nyomni aztán meg van h a második pálya betöltése után nemsokkal kidob. valakinek vlmi vélemény? a válaszokat előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!