Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft modolás?

Zsoltihaver kérdése:

Minecraft modolás?

Figyelt kérdés
az a gondom hogy úgy tudom úgy kell modolni hogy a minecraft.jar-t megnyitom winrar-ban és bemásolom egyből a modot ami benne van a modos winrar fájlban ezt megteszem és kitörlöm a meta-inf-et elindítom a játékot elindul tölt de kiakad a töltö képernyő 95%-alékánál utána fekete képernyöt rak be.na szóval egyedül a too many items-et tom csak berakni ezzel a módszerrel.de az az érdekes hogyha 1 már modolt minecraft.jar-t töltök le akk mükszik rendesen. mi lehet a baj?
2012. febr. 20. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
akkor jó lenne de ez kell hozzá: minecraft mod loader ezt kell bemásolni a minecraft.jar ba és a too many-t is amugy jó mód nekem is bent van!
2012. febr. 20. 17:59
 2/9 A kérdező kommentje:
de figyi ebbe az is bele van kalkuláva hogy a modloaderrel se mükszik
2012. febr. 20. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Igazból ez nem igaz amit mondtál. Igen, egy csomo modot így kell berakni, de nagyon sokat más módszerekkel. Melyik modot szeretnéd berakni?
2012. febr. 21. 21:28
 4/9 A kérdező kommentje:
asszem az a neve hogy little blocks mod
2012. febr. 22. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen ezt úgy kell, hogy berakod a ModLoader-t, a ModLoaderMP-t és utána a modot.
2012. febr. 22. 20:07
 6/9 anonim válasza:
Dik nekem is pont ez van mint neked nagyon örülnék neki ha valaki megválaszolná mert egyszerűen nem tudok rá jönni. Bár nekem is van egy elméletem az hogy az exe-ből ki kéne törölni a META-INF et és akkor lehet hogy jó lenne csak hogy amikor eszt próbálom akkor kiírja hogy az archívum sérült utána meg hiába javítgatok bármit.De én is 100%-ig mindent úgy csinálok ahogy kell és akkor is ez van amikor olyan modokat raknék be amihez nem kell modloader (a too many itemsen kívül).
2013. jún. 6. 19:17
 7/9 anonim válasza:

a tört és egyedi kliensen már modokat tartalmaznak, ha ebbe további modokat raksz bele, akkor azok jó eséllyel borítják az egészet. nálad is ez van.

keress egy olyan verziót, amibe már benne van a mod, amit használni akarsz, vagy vedd meg az eredetit. kb. 7000 pénz, nem egy ökör ára.

2013. jún. 16. 15:27
 8/9 anonim válasza:
ajánlom a craftbox nevű klienst abba rengeteg mod alpból benn van és nem kell benne semmit csinálni hogy működjenek
2013. jún. 24. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Sweet! I've just received my free minecraft giftcode!

>> Minecraftcodes.info <<

2013. aug. 19. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!