Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Átemuláltam egy játékot a wwe...

Átemuláltam egy játékot a wwe ra vs smacdown 2009 et és nagyon lassan mozognak benne nem szaggat csak lassan mozognak mitől van ez?

Figyelt kérdés
esetleg be kellene elítani?? mit tegyek?
2012. febr. 20. 08:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Most komolyan,mi az hogy átemuláltál egy játékot?

Talán valami emulátorban játszol a játékkal?

Ha igen,akkor milyen emulátorban?

2012. febr. 20. 12:16
 2/8 A kérdező kommentje:
hát jogos :D emulátorral futatom a ps 2 es játékot, az emulátor neve PCSX2 0.9.8 (r4600)
2012. febr. 20. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen a beállításokkal kell játszadozni.

Első sorban próbálj meg más pluginokat,más beállításokkal.

Ha tudod pontosan milyen graff kártyád van,utána nézhetsz milyen video plugin és milyen beállítások a legjobbak neki.

De az is lehet hogy a géped konfigja egyszerűen kevés neki,emulátorrokkal a játékoknak erősebb gép kell.

2012. febr. 20. 18:08
 4/8 A kérdező kommentje:
szerintem nem gyenge a gépen 2 giga ram, 512 videokártya(nvidia g force 8600 gt) 1 magos proci és ezekedt a beálításokat hol bűvöljem?
2012. febr. 20. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Háát,egy 2 magos proci nem ártana neki szerintem.

Mondjuk nem tudom hogy az-az 1 magos milyen.

Amikor megnyitod az emulátort,felül ott van hogy Configuration vagy Config,ott találod a beállításokat azt hiszem.De lehet már máshogy van,rég volt amikor utoljára láttam.De a menüjében meg kell találnod.Plugin Settings,Config valahogy így.Vagy ha külön van olyan hogy Plugin menü és azon belül mondjuk Video vagy GPU Plugin és azon belül lesz a beállítás.

Magát a Plugint pedig csak az emulátor Plugin könyvtárába kell másolni ha cserélni akarod,legalábbis régen így volt.

De ezek folyton változnak,biztos választ erre nem tudok mondani.

2012. febr. 20. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem ez magas sajnos :S
2012. febr. 20. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha elindítod az emulátort,akkor egy ilyesmi ablakot kell hogy láss:

[link]

És ott van felül a menü,ott kell hogy legyenek valahol a beállítások.

2012. febr. 20. 19:48
 8/8 A kérdező kommentje:
oks köszi :)
2012. febr. 21. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!