Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 1. Milyen játékkal játtszak?...

1. Milyen játékkal játtszak? 2. Miért nem megy föl 60 felé az fps-em akármilyen játékkal is játszom?

Figyelt kérdés

Most így megvan sok játék TF2 prince of persia stb (tehát ien 2008-as "nagyobb" játékok) csak hát beleuntam egy kicsit mert a PoP-nak nagyon szomorú volt a vége és nem akartam végigjáccani a tf2 ben pl nem jelent semi örömet mert nemnagyon tudok FPS játékokkal jáccani bár szeretem őket és csak akkor jáccok azzal is ha valami új fegyver jött ki, a mass effectet 4 szer is végigtoltam, de most úgy érzem szeretném a gépemet PRÓBÁRA tenni tehát olyan játékot futtatni rajta ami ki is használja a gépemet és azt meg is jeleníti (pl nem úgy mint a trackmania UF...), szal címeket keresek ami igazi élvezetet nyújt mind grafika mind játékélmény szerint. És ha már grafikai élményről beszélek akkor már megemlíteném azt is hogy az FPS-em maximum 60-at éri el

de minden játéknál... pl crysis fullhd-n speciallal is a van 40-43 fps, leveszem minimumra 60 fps, közepesre 60 fps... Vistám van 4magos phenom 64-es AMD procim van ATI HD3800 series GPU (tehát 1Gb-s), a memória az nemalegjobb... két gigás, alaplap az ati chipset nemtom mien :D hangkártya azmeg valami 7.1-es hiperszuper akármi de nincs házimozim szal...

2009. jún. 5. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Amíg a monitorod megjelenítése 60Hz, addig nem fog a videokártya fölöslegesen erőlködni 200fps-sel. Úgyse látnál többet 60-nál.
2009. jún. 5. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Kiegeszites: a vsync miatt max a kepernyod frissitesi frekije a max fps-ed... Kapcsold ki (vagy be?) es maris latni fogod a valtozast :) (illetve nem fogod, mert 35 folott mar en sem latom :)
2009. jún. 5. 12:24
 3/7 A kérdező kommentje:
hácsak izé... LCD van és itt már nem engedi 60 fölé vinni a freq et csak "monitor által nem támogatott frekvenciákban" és ott pedig ha átállítom vonyít a a képernyő hogy eltérő frekvencia ígyhát visszaállítom... de akkor 60 fps fölé nemérdemes menni tehát nem érzékeljük? :O
2009. jún. 5. 13:27
 4/7 A kérdező kommentje:
ja télleg :D ha már olvassátok akkor még milyen játékokat ajánlotok amivel azért érezhetem hogy megérte ezt a gépet megvennem? merthát gondolom (meg apám is akitől kaptam a gépet) nem épen játékra a legmegfelelőbb ez a gép de milyen féle ha nem is szórakoztató de mondjuk úgy látványos programozással lehetne ezt a teljesítményt kihasználni?
2009. jún. 5. 13:30
 5/7 anonim válasza:

24 FPS nél folyamatosan látod... PAPÍRON

Saját tapasztalat: 35 felett nincs különbség...

2010. ápr. 23. 17:38
 6/7 anonim válasza:
ezen leírás alapján nehéz játékot ajánlani, prociról egyéb adatok kellenének, legalább egy alap órajel, illetve vga-ból 3800 series.. az lehet sgp-s 3850-től 3870x2-ig bármi, és azért nem kicsi a különbség :)
2010. aug. 19. 20:17
 7/7 A kérdező kommentje:

HD3870

phenom quad 2.6 os órajel

ha így kielégítő

2010. aug. 20. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!