Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes-e a Molten WoW catacly...

Érdemes-e a Molten WoW cataclysm szervere menni?

Figyelt kérdés
Eddig a WOWLK-t a Taurin toltam, de most már ráuntam, és ezért szeretnék áttérni egy cataclysm-szerverre. Rákerestem a neten, ahol azt írták hogy a Molten a legjobb privát szerver.
2012. febr. 19. 20:42
1 2
 11/17 anonim válasza:
Èn a moltenen jatszottam Wotlk-t de aztan.atmentem monster wowra catazni. Ott mar bugok alig vannak , egesz jo...a molten catas realmjai meg mèg rohadt bugosak, de mondjuk ott minden nap javitanak stb...igy most atmentem oda...szerintem kibirhato...molten annyiban jobb h tobben vannak...
2012. jún. 21. 16:29
 12/17 MrRoberto válasza:
Tényleg a legjobb Cataclysm server, de ezt nem úgy kell értelmezni, hogy olyan jó, mint egy WOTLK server. Na azoktól még elég messze van. Van már PVP és PVE content is, működik a rated BG stb. ha jobban akarsz informálódni a dologról, akkor www.molten-wow.com. Én WOTLK realmen játszok. Vannak itt is bugok, ahogy máshol is, de szerintem messzemenőleg ez áll a legközelebb az eredeti WoW-hoz. A Cataclysm realmeken pedig 10-15 naponta van bugfix, amit máshol sehol nem találsz.
2012. júl. 25. 23:52
 13/17 anonim válasza:
valaki leíná a molten wow realmlistjét? pls
2013. febr. 6. 19:26
 14/17 anonim válasza:
Előző Gratulálok!!!!!!!!
2013. márc. 6. 14:35
 15/17 anonim válasza:
Nos igazából már a Tauri is elkezdte a Cataclism készítését várhatólag nyáron már ki fog jönni.Szerintem a molten wow tele van bugokkal mert már játszottam rajta 1 éve de most újra kipróbálom, ha tényleg ennyire törődnek a fejlesztéssel. kössz az infot de a tauri is jó szerver csak kicsit elavult.
2013. jún. 3. 14:49
 16/17 anonim válasza:
Hát!A Molten wow egy csalódás!Repkedő döglött mobok,Combat beakadási bug,combat beállási bug, én farkassal is fel tudtam repülni a levegőbe,repülő 0/500 HP s levegőben fekvő vaddisznók tömegesen megtámadtak, és még sorolhatnám a bugokat!én itt megálltam, instára jelentkezni már nem mertem!
2013. aug. 2. 07:24
 17/17 anonim válasza:
Pathc óta lett ilyen szar de ahoz képest ami pár hónapja volt miután felpatchelték ez más egész normális és lesz még jobb is utolsó te rosszkor jöttél kipróbálni
2013. aug. 8. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!