Érdemes-e a Molten WoW cataclysm szervere menni?
Figyelt kérdés
Eddig a WOWLK-t a Taurin toltam, de most már ráuntam, és ezért szeretnék áttérni egy cataclysm-szerverre. Rákerestem a neten, ahol azt írták hogy a Molten a legjobb privát szerver.2012. febr. 19. 20:42
11/17 anonim válasza:
Èn a moltenen jatszottam Wotlk-t de aztan.atmentem monster wowra catazni. Ott mar bugok alig vannak , egesz jo...a molten catas realmjai meg mèg rohadt bugosak, de mondjuk ott minden nap javitanak stb...igy most atmentem oda...szerintem kibirhato...molten annyiban jobb h tobben vannak...
12/17 MrRoberto válasza:
Tényleg a legjobb Cataclysm server, de ezt nem úgy kell értelmezni, hogy olyan jó, mint egy WOTLK server. Na azoktól még elég messze van. Van már PVP és PVE content is, működik a rated BG stb. ha jobban akarsz informálódni a dologról, akkor www.molten-wow.com. Én WOTLK realmen játszok. Vannak itt is bugok, ahogy máshol is, de szerintem messzemenőleg ez áll a legközelebb az eredeti WoW-hoz. A Cataclysm realmeken pedig 10-15 naponta van bugfix, amit máshol sehol nem találsz.
13/17 anonim válasza:
valaki leíná a molten wow realmlistjét? pls
15/17 anonim válasza:
Nos igazából már a Tauri is elkezdte a Cataclism készítését várhatólag nyáron már ki fog jönni.Szerintem a molten wow tele van bugokkal mert már játszottam rajta 1 éve de most újra kipróbálom, ha tényleg ennyire törődnek a fejlesztéssel. kössz az infot de a tauri is jó szerver csak kicsit elavult.
16/17 anonim válasza:
Hát!A Molten wow egy csalódás!Repkedő döglött mobok,Combat beakadási bug,combat beállási bug, én farkassal is fel tudtam repülni a levegőbe,repülő 0/500 HP s levegőben fekvő vaddisznók tömegesen megtámadtak, és még sorolhatnám a bugokat!én itt megálltam, instára jelentkezni már nem mertem!
17/17 anonim válasza:
Pathc óta lett ilyen szar de ahoz képest ami pár hónapja volt miután felpatchelték ez más egész normális és lesz még jobb is utolsó te rosszkor jöttél kipróbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!