Driver san francisco: mert nem megy benne a kormany? Pontosabban a gaz, fek megy de a térést nem lehet beallitani valaki segitsen.
2012. febr. 18. 21:43
1/3 anonim válasza:
Sajnos sok kormányt nem támogat. Meg kell várni amíg lesz patch, vagy játszol billentyűről. Én is ugyanebben a helyzetben vagyok.:-S
2/3 A kérdező kommentje:
kormánnyal jobb lenne...patch mikorra varhato? es kösz a választ ..az tuti hogy a g25 megy vele
2012. márc. 8. 13:49
3/3 anonim válasza:
Ha még mindig megvan ugyanez a probléma, akkor itt egy kis segítség:
http://www.youtube.com/watch?v=_SUcb7Gtc5c
Nekem tökéletesen működött.
Ha esetleg a pedálok felcserélődnének, vagy valamiért nem menne az autó, maximum kb 30km/h-val, akkor azt kell csinálni hogy:
Megkeresed abban a mappában amit a videó alapján létrehoztál:
-controset3 és simulatino 3 fájlokat
-Ezeket jegyzettömbbel megnyitod
- Majd látsz plusz és mínusz jeleket a Vehicle_Accelerate és a Vehicle_Reverse alatt
-Ezeket felcseréled és elvileg működnie kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!