A howrse virtuális játékban, hogy lehet zsetont szerezni?
Figyelt kérdés
De ha lehet, akkor linket adjatok, hogy honnan vehetek cheat-et!Ne legyen olyan, hiogy mobil, bankkártya stb.2012. febr. 18. 19:45
1/4 anonim válasza:
Hát így nem leget "szerezni",venni kell.Ahogy írtad,bankkártya,stb...
De attól is függ.hogy mit akarsz venni.Mert ha Feketepiaci terméket,akkor Gyémánttal is tudsz venni,ha van.
Feketepiacon 10 Gyémánt=1 Zseton.
Remélem,hogy most már érted,és tudam segíteni.
2/4 anonim válasza:
bocsi ha beleszólok de azt hallottam hogyha az egyik játékos akinek te vagy a szponzora az befejezi az Ow-os feladatokat akkor kapsz egy gyémántot,ez igaz?
mert amúgy máshogy hogy lehet gyémántot szerezni?
3/4 anonim válasza:
bőségszaruban is van meg célkitűzésben is lehet szerezni ezt onnan tudom hogy az összes kész.a 100. ck-ban 10 gyémántot kapsz ha jól emlékszem.(10 gémánt=1 zseton amiből lovat nem lehet venni csak fk terméket).
4/4 anonim válasza:
szia 50-nap rangidősség után 30 naponta kapsz egy zsetont
és ez örökké így lesz havonta kapsz egyet és elköltheted bármire én unit vettem belőle
remélem hasznos lesz!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!